fbpx

Press Enter to search or Esc to close

CLARKS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Mostrando 1–15 de 278 resultados

Clarks és una de les marques que trobaràs a Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra. Els dissenys de Clarks es caracteritzen per la seva gran versatilitat i qualitat premium, capaç d’adaptar-se als diferents estils, activitats i ocasions. Clarks ofereix elegància i estil, però sobretot, el seu calçat està dissenyat i fabricat perquè t’acompanyi durant molt de temps.

La marca compta amb una de les col·leccions de calçat per a home i dona més grans del món. Una gran selecció de models clàssics i nous dissenys perfectes per a qualsevol ocasió i que compten amb un acabat incomparable.

La marca utilitza innovadores tecnologies aplicades en el procés de fabricació i inclou prestacions com a calçat rentable a màquina i soles de goma d’alta qualitat per a maximitzar la durabilitat de cada parell.

És important destacar la labor mediambiental que duu a terme Clarks en la fabricació del seu calçat. L’empresa creu en uns principis de sostenibilitat que aplica amb el ferm convenciment que la seva activitat tingui el menor impacte possible en el medi ambient. Clarks li dóna als seus processos de fabricació un enfocament circular per a disminuir la seva petjada ambiental tancant el cicle del seu procés de fabricació.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre una selecció dels millors productes de Clarks.