fbpx

Press Enter to search or Esc to close

CINTURONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Un bon cinturó és la guinda del pastís d’un outfit elegant i sobri. Lottusse ho sap i compta amb una línia de cinturons de disseny que estan pensats per marcar la diferència. Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de gaudir de tota la qualitat i el disseny dels cinturons Lottusse.

Lottusse no només es dedica a la confecció de calçat. Els complements ocupen una part molt important de la seva activitat, bé siguin per a dona o bé siguin per a home. Així, la qualitat i l’artesania, valors que serveixen de base per a la fabricació de les seves sabates, hi són molt presents també en l’elaboració de complements, ja que són part de la identitat de la marca.

Igual que amb la resta dels seus productes, Lottusse només utilitza pells exclusives en la confecció dels seus cinturons. La qualitat dels materials atorga a aquestes peces un enorme valor afegit en termes d’estètica i durabilitat, la qual cosa els converteix en peces incomparables.

Com tenir cura dels cinturons Lottusse?

Lottusse recomana netejar els seus cinturons sovint perquè la pell no es desgasti. Aquest procediment es sol realitzar amb panys de cotó, ja que altres materials més durs poden fer malbé la pell amb el temps.

Es recomana també aplicar cremes hidratants per a productes de pell i deixar secar perquè faci el seu efecte. Després s’ha de secar la superfície i treure possibles excessos de crema.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de gaudir del disseny i la qualitat i el disseny dels cinturons Lottusse.