fbpx

Press Enter to search or Esc to close

SPORT MOCASSÍ

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

En aquesta pàgina trobaràs els millors mocassins sport Lottusse per a home, que posa a la teva disposició Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Les sabates Lottusse estan fabricades per les mans dels millors artesans amb materials de primera qualitat. El seu mètode de fabriació és únic i compta amb desenes de petites operacions manuals que converteixen cada sabata Lottusse en una peça de pura artesania.

Els mocassins sport Lottusse són sabates molt còmodes. El disseny elegant i informal dels mocassins juntament amb la seva forma i textura d’sport fan que siguin perfectes per l’estiu, en un context que demani estil i comoditat.

Quant al manteniment, es recomana netejar-les després de cada ús per evitar que els materials no perdin les seves propietats, tant estètics com pràctics. Es tracten de materials molt resistents i eficients, però tenir bona cura d’ells és essencial per augmentar encara més la seva durabilitat.

Cal esmentar que l’exposició prolongada d’aquest tipus de pells al sol pot provocar certa descoloració. Això no vol dir que no es puguin utilitzar amb total llibertat, però s’ha de tenir cura de no deixar-les en una zona d’exposició directa al sol quan no les tinguis posades.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició els millors mocassins sport Lottusse per a home.