fbpx

Press Enter to search or Esc to close

SPORT CORDONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

En aquesta pàgina trobaràs les millors sabates sport Lottusse per a home que posa a la teva disposició Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també fabrica peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com un taller de calçat artesanal en el municipi d’Inca, a Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Portar unes sabates Lottusse no és portar qualsevol tipus de calçat. El seu amor pel seu treball i la seva dedicació per a aconseguir la millor qualitat en els seus productes es plasmen en el seu sistema de fabricació de calçat Goodyear. Per a fabricar una sabata amb aquest sistema són necessàries més de 120 operacions manuals , la qual cosa fa que el producte final sigui d’una qualitat pràcticament insuperable. Els tres dies i els més de seixanta artesans que participen en el procés d’elaboració del seu calçat mostren la meticulositat i la cura pel detall de Lottusse a l’hora de fabricar les seves sabates.

Les sabates sport Lottusse són un tipus de calçat molt versàtil, que gràcies al seu disseny únic pot combinar-se amb qualsevol outfit de carrer. En el cas dels models que estan fabricats amb pell, la marca recomana netejar sovint la superfície del calçat amb un drap de cotó sec i utilitzar un raspall de pèl petit per a arribar a les zones de difícil accés. Per a un correcte manteniment de les esportives que porten pell, es recomano aplicar la crema hidratant Lottusse amb un drap de cotó fent moviments circulars i deixar assecar durant 30 minuts per a posteriorment retirar l’excés de crema i treure lluentor a la pell.

En Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, trobaràs les millors sabates sport Lottusse per a home.