fbpx

Press Enter to search or Esc to close

CARTERES

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Mostrando los 3 resultados

Les característiques que tot home busca en una cartera són l’elegància, la funcionalitat i la durabilitat. Com que és una peça d’ús diari, la cartera d’un home ha de ser fiable en tots aquests aspectes, i Lottusse ho sap. Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de gaudir de tota la qualitat de les carteres Lottusse.

Lottusse no només es dedica a la confecció de calçat. Els complements ocupen una part molt important de la seva activitat, bé siguin per a dona o bé siguin per a home. Així, la qualitat i l’artesania, valors que serveixen de base per a la fabricació de les seves sabates, hi són molt presents també en l’elaboració de complements, ja que són part de la identitat de la marca.

Les carteres Lottusse tenen un disseny elegant i sobri. Estan fetes amb pells de primera qualitat i per a la seva fabricació es requereixen diverses operacions manuals, la qual cosa converteix cada peça en un producte únic.

Com tenir cura de les carteres Lottusse?

Lottusse recomana netejar les seves carteres sovint perquè la pell no es desgasti. Aquest procediment es sol realitzar amb panys de cotó, ja que altres materials més durs poden fer malbé la pell amb el temps.

Es recomana també aplicar cremes hidratants per a productes de pell i deixar secar perquè faci el seu efecte. Després s’ha de secar la superfície i treure possibles excessos de crema.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de gaudir del disseny i la qualitat de les carteres Lottusse.