fbpx

Press Enter to search or Esc to close

CLÀSSIC CORDONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

A Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, trobaràs les millors sabates de cordons Clarks.

Els dissenys de Clarks es caracteritzen per la seva gran versatilitat i qualitat premium, capaç d’adaptar-se als diferents estils, activitats i ocasions. Clarks ofereix elegància i estil, però sobretot, el seu calçat està dissenyat i fabricat perquè t’acompanyi durant molt de temps.

La marca compta amb una de les col·leccions de calçat per a home i dona més grans del món. Una gran selecció de models clàssics i nous dissenys perfectes per a qualsevol ocasió i que compten amb un acabat incomparable. Les sabates de cordons Clarks per a home estan fabricats en cuir negre i marró de primera qualitat.

Un elegant disseny amb quatre files de cordons fins i costures d’estil artesanal en el frontal i laterals. Clarks inclou en les seves sabates de cordons la tecnologia Ortholite® per a les seves plantilles, que elimina la humitat i proporciona una comoditat duradora a través del seu encoixinat especial. Les plantilles OrthoLite® estan fabricades amb una combinació de poliuretà (PU) i cautxú reciclat per a aconseguir un producte transpirable i amb una gran capacitat de resistència.

La principal característica d’aquesta tecnologia és que ofereix un major suport i un millor amortiment, la qual cosa disminueix notablement la fatiga en relació a les plantilles bàsiques. OrthoLite®, a més, assegura una perfecta protecció contra la suor i les males olors que es produeixen a causa de la humitat.

Les sabates de cordons Clarks que podràs trobar en Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, són peces amb un disseny clàssic i elegant. Estan pensats per a portar amb vestit, en esdeveniments formals on s’hagi de guardar un estil sobri.