fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOTES

Categories de productes

No se encontraron productos que concuerden con la selección.

En aquesta pàgina trobaràs les botes Lottusse que t’oferim en Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Calçats Galy t’ofereix dos models de botes Lottuse:

RESINA CHESNUT

Es tracta d’un model de pell de vedell amb adob 100% vegetal, molt comú en l’elaboració de calçat elegant i business. L’exposició prolongada d’aquest tipus de pell al sol pot generar certa descoloració en la bota, per la qual cosa és recomanable reservar el seu ús per a interiors.

Per a mantenir aquesta bota en el millor estat possible, és important tenir en compte alguns consells de cura del seu exclusiu material. La millor solució per a netejar-les és passar-li un drap de cotó sec, que evitarà que la pell es deteriori. Per a zones de difícil accés, és recomanable utilitzar un raspall de pèl petit. Si apliques crema hidratant Lottusse i la deixes assecar durant 30 minuts, la teva bota es mantindrà com el primer dia fins i tot molt després d’estrenar-la.

VEGA NEGRO

Aquesta és una bota feta amb pell de vedell i la sola de goma, amb adob mixt. La seva pell és d’aspecte semi-brillant i destaca per la transparència i vivacitat dels seus colors. És el calçat perfecte per a ocasions business i casual.

Igual que en el cas de la Resina Chesnut, l’exposició prolongada d’aquesta bota a la llum solar pot provocar descoloració.

La cura de la Vega Negro és idèntic al de la Resina Chesnut. Es recomana netejar-la amb un drap de cotó sec i aplicar-li la crema hidratant Lottusse, deixant-la assecar durant 30 minuts i retirant després l’excés de crema.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat d’adquirir botes de la marca Lottusse perquè puguis gaudir de la seva qualitat artesanal, forjada i perfeccionada des de fa gairebé 150 anys.