fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOTES

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

S'estan mostrant 2 resultats

En aquesta pàgina trobaràs les botes Lottusse que t’oferim en Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Calçats Galy t’ofereix dos models de botes Lottuse:

RESINA CHESNUT

Es tracta d’un model de pell de vedell amb adob 100% vegetal, molt comú en l’elaboració de calçat elegant i business. L’exposició prolongada d’aquest tipus de pell al sol pot generar certa descoloració en la bota, per la qual cosa és recomanable reservar el seu ús per a interiors.

Per a mantenir aquesta bota en el millor estat possible, és important tenir en compte alguns consells de cura del seu exclusiu material. La millor solució per a netejar-les és passar-li un drap de cotó sec, que evitarà que la pell es deteriori. Per a zones de difícil accés, és recomanable utilitzar un raspall de pèl petit. Si apliques crema hidratant Lottusse i la deixes assecar durant 30 minuts, la teva bota es mantindrà com el primer dia fins i tot molt després d’estrenar-la.

VEGA NEGRO

Aquesta és una bota feta amb pell de vedell i la sola de goma, amb adob mixt. La seva pell és d’aspecte semi-brillant i destaca per la transparència i vivacitat dels seus colors. És el calçat perfecte per a ocasions business i casual.

Igual que en el cas de la Resina Chesnut, l’exposició prolongada d’aquesta bota a la llum solar pot provocar descoloració.

La cura de la Vega Negro és idèntic al de la Resina Chesnut. Es recomana netejar-la amb un drap de cotó sec i aplicar-li la crema hidratant Lottusse, deixant-la assecar durant 30 minuts i retirant després l’excés de crema.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat d’adquirir botes de la marca Lottusse perquè puguis gaudir de la seva qualitat artesanal, forjada i perfeccionada des de fa gairebé 150 anys.