fbpx

Press Enter to search or Esc to close

SPORT CORDONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per talla

Mostrando los 2 resultados

En aquesta pàgina trobaràs les sabates sport Lottusse per a dona que posa a la teva disposició Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també fabrica peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com un taller de calçat artesanal en el municipi d’Inca, a Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Portar unes sabates Lottusse no és portar qualsevol tipus de calçat. El seu amor pel seu treball i la seva dedicació per a aconseguir la millor qualitat en els seus productes es plasmen en el seu sistema de fabricació de calçat Goodyear.

Per a fabricar una sabata amb aquest sistema són necessàries més de 120 operacions manuals , la qual cosa fa que el producte final sigui d’una qualitat pràcticament insuperable. Els tres dies i els més de seixanta artesans que participen en el procés d’elaboració del seu calçat mostren la meticulositat i la cura pel detall de Lottusse a l’hora de fabricar les seves sabates.

Les esportives Lottusse són un tipus de calçat molt versàtil, que gràcies al seu disseny únic pot combinar-se amb qualsevol outfit de carrer. En el cas dels models que estan fabricats amb pell, la marca recomana netejar sovint la superfície del calçat amb un drap de cotó sec i utilitzar un raspall de pèl petit per a arribar a les zones de difícil accés.

Per a un correcte manteniment de les esportives que porten pell, es recomano aplicar la crema hidratant Lottusse amb un drap de cotó fent moviments circulars i deixar assecar durant 30 minuts per a posteriorment retirar l’excés de crema i treure lluentor a la pell.

En Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, trobaràs les millors sabates sport Lottusse per a dona.