fbpx

Press Enter to search or Esc to close

CLÀSSIC MOCASSÍ

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

En aquesta pàgina trobaràs els millors mocassins Lottusse per a dona que posa a la teva disposició Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Els mocasins Lottusse estan fabricats amb pell de boví i de vedell, que és suau i resistent. Aquest tipus de calçat és molt adequat per a looks business amb un caràcter més funcional.

Per a cuidar correctament les sabates de pell de vedell, Lottusse recomana raspallar suaument la pell en el sentit oposat a la direcció del pèl per a, posteriorment, usar un raspall de goma, sense pressionar massa, per a eliminar qualsevol tipus de brutícia que hagi pogut quedar adherida a la superfície per a eliminar-la. Després, es recomana humitejar lleugerament una esponja natural molt suau i aplicar amb moviments circulars el xampú Lottusse sobre la superfície. L’ideal és deixar-ho assecar durant almenys 30 minuts i raspallar la pell en la direcció del pèl.

En el cas dels mocassins amb pell de boví, es recomana netejar la superfície amb un drap de cotó sec. Per a zones de difícil accés, Lottusse recomana utilitzar el seu raspall de pèl petit. Posteriorment, s’aconsella l’aplicació de crema hidratant Lottusse amb un drap de cotó amb moviments circulars. Igual que en el cas de la pell de vedell, deixar assecar durant almenys 30 minuts i raspallar la superfície per a retirar l’excés de crema i treure-li lluentor a la pell.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició els millors mocassins Lottusse per a dona.