fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOTINS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per talla

Mostrando el único resultado

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix una selecció dels millors botins Lottusse.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Portar unes sabates Lottusse no és portar qualsevol tipus de calçat. El seu amor pel seu treball i la seva dedicació per a aconseguir la millor qualitat en els seus productes es plasmen en el seu sistema de fabricació de calçat Goodyear. Més de 120 operacions manuals són necessàries per a dur a terme una sabata mitjançant aquest sistema, la qual cosa aconsegueix que el producte final sigui d’una qualitat incomparable. Els tres dies i els més de seixanta artesans que participen en el procés d’elaboració del seu calçat mostren la meticulositat i el gust pel detall de Lottusse a l’hora de fabricar cadascun dels seus productes.

Per a mantenir els teus botins Lottusse en el millor estat possible i millorar la seva durabilitat, és important tenir en compte alguns consells de cura del seu exclusiu material. La millor solució per a netejar-les és passar-li un drap de cotó sec, que evitarà que la pell es deteriori. Per a zones de difícil accés, és recomanable utilitzar un raspall de pèl petit. Si apliques crema hidratant Lottusse i la deixes assecar durant 30 minuts, la teva bota es mantindrà com el primer dia fins i tot molt després d’estrenar-la.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre una selecció dels millors botins Lottusse perquè puguis gaudir de la seva qualitat artesanal, forjada i perfeccionada des de fa gairebé 150 anys.