fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOTINS

FILTRAR Showing all 12 results

ACCESORIS

CLARKS

LOTTUSSE

MEPHISTO

MEPHISTO ALLROUNDER

MEPHISTO MOBILS

TONI PONS

PREU

TALLA

COLORS

FILTRAR Showing all 12 results

ACCESORIS

CLARKS

LOTTUSSE

MEPHISTO

MEPHISTO ALLROUNDER

MEPHISTO MOBILS

TONI PONS

PREU

TALLA

COLORS

S'estan mostrant 12 resultats

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix una selecció dels millors botins Lottusse.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Portar unes sabates Lottusse no és portar qualsevol tipus de calçat. El seu amor pel seu treball i la seva dedicació per a aconseguir la millor qualitat en els seus productes es plasmen en el seu sistema de fabricació de calçat Goodyear. Més de 120 operacions manuals són necessàries per a dur a terme una sabata mitjançant aquest sistema, la qual cosa aconsegueix que el producte final sigui d’una qualitat incomparable. Els tres dies i els més de seixanta artesans que participen en el procés d’elaboració del seu calçat mostren la meticulositat i el gust pel detall de Lottusse a l’hora de fabricar cadascun dels seus productes.

Per a mantenir els teus botins Lottusse en el millor estat possible i millorar la seva durabilitat, és important tenir en compte alguns consells de cura del seu exclusiu material. La millor solució per a netejar-les és passar-li un drap de cotó sec, que evitarà que la pell es deteriori. Per a zones de difícil accés, és recomanable utilitzar un raspall de pèl petit. Si apliques crema hidratant Lottusse i la deixes assecar durant 30 minuts, la teva bota es mantindrà com el primer dia fins i tot molt després d’estrenar-la.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre una selecció dels millors botins Lottusse perquè puguis gaudir de la seva qualitat artesanal, forjada i perfeccionada des de fa gairebé 150 anys.