fbpx

Press Enter to search or Esc to close

SANDÀLIES TALÓ

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per talla

Mostrando los 4 resultados

En aquesta pàgina trobaràs les millors sandàlies amb taló Lottusse, que posa a la teva disposició Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Les sabates Lottusse estan fabricades per les mans dels millors artesans amb materials de primera qualitat. El seu mètode de fabriació és únic i compta amb desenes de petites operacions manuals que converteixen cada sabata Lottusse en una peça de pura artesania.

Les sandàlies amb taló Lottusse són peces exclusives que mesclen la comoditat i la frescor dels models de l’estiu. Es tracta de sabates perfectament elaborades per a optimitzar el seu ús en termes de disseny i forma. Fabricades només amb pells de primera qualitat, són productes que tenen molta durada si es té la cura necessària.

En aquest sentit, és recomanable netejar-les diàriament i aplicar-les els productes de manteniment que Lottusse posa a la disposició del seu públic: cremes hidratants, xampús per a pell… La neteja i el manteniment s’han de fer sempre amb materials suaus per no malfer les pells, que si bé són molt resistents, poden perdre lluentor amb el temps si no es tracten correctament.

De fet, l’exposició prolongada d’aquest tipus de pells al sol pot provocar certa descoloració. Això no vol dir que no es puguin utilitzar amb total llibertat, però s’ha de tenir cura de no deixar-les en una zona d’exposició directa al sol quan no les tinguis posades.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició les millors sandàlies amb taló de Lottusse.