fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOSSES

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

L’estil no només està en la roba que portes. Per completar un bon outfit és imprescindible comptar amb bons complements. Per això, Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició una selecció de les millors bosses de la marca Lottusse.

Per a l’elaboració de les seves bosses, Lottusse segueix els mateixos principis de qualitat i artesania que amb les seves sabates. Per a la confecció d’una bossa amb el segell Lottusse, el primer és comptar amb pells de primera qualitat, ja que un bon treball artesanal ha de tenir la millor matèria primera.

El procès de fabricació de Lottusse atorga molta importància a les operacions manuals, ja que només així es pot obtenir un producte únic amb els acabats que asseguren una durada i unes prestacions extraordinàries.

Com tenir cura de les bosses Lottusse?

La marca recomana seguir un procediment de manteniment diari perquè els materials de les bosses conservin les propietats que les fan peces úniques.

Tant si són bosses de pell de xai com si són de vedell, Lottusse recomana raspallar-les després de cada ús. Aquest procediment s’ha de fer suaument per treure la brutícia que puguin tenir les peces sense deixar marques a la seva superfície.

Després, amb una esponja natural lleugerament humida, s’ha d’aplicar crema hidratant o xampú per a pell perquè aquesta es conservi el seu estat òptim durant més temps.

Posteriorment, després de deixar secar, es recomana tornar a raspallar suaument per homogeneïtzar la superfície.

Per últim, Lottusse recomana no exposar les bosses de pell durant moltes hores a la llum del sol de manera directa, ja que pot causar cert grau de descoloració.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre una selecció de les millors bosses Lottusse.