fbpx

Press Enter to search or Esc to close

Marques

Coneix les marques que ofereix Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse

Es tracta d’una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxà.

Portar unes sabates Lottusse no és portar qualsevol tipus de calçat. El seu amor pel seu treball i la seva dedicació per a aconseguir la millor qualitat en els seus productes es plasmen en el seu sistema de fabricació de calçat Goodyear. Més de 120 operacions manuals són necessàries per a dur a terme una sabata mitjançant aquest sistema, la qual cosa aconsegueix que el producte final sigui d’una qualitat incomparable. Els tres dies i els més de seixanta artesans que participen en el procés d’elaboració del seu calçat mostren la meticulositat i el gust pel detall de Lottusse a l’hora de fabricar cadascun dels seus productes.

Clarks

Els dissenys de Clarks es caracteritzen per la seva gran versatilitat i qualitat premium, capaç d’adaptar-se als diferents estils, activitats i ocasions. Clarks ofereix elegància i estil, però sobretot, el seu calçat està dissenyat i fabricat perquè t’acompanyi durant molt de temps.
La marca compta amb una de les col·leccions de calçat per a home i dona més grans del món. Una gran selecció de models clàssics i nous dissenys perfectes per a qualsevol ocasió i que compten amb un acabat incomparable.

Mephisto

La marca va néixer l’any 1965 en Sarrebourg, una localitat francesa. Des de llavors, Mephisto ha crescut fins a convertir-se en una de les marques de calçat més importants del món, amb 660 botigues en 62 països. Aquesta marca es caracteritza per combinar tradició i innovació en el disseny i fabricació del seu calçat. Els seus principis són la comoditat, l’ajust perfecte i un còmode equipament, valors que plasma en els seus productes gràcies a un procés d’elaboració únic.

Per a millorar l’experiència de l’usuari, Mephisto ha desenvolupat la seva exclusiva tecnologia SOFT-AIR, que permet reduir notablement el cansament en caminar. La plantilla SOFT-AIR és flexible, molt elàstica i extremadament suau, la qual cosa contribueix a reduir l’impacte de cada trepitjada. Totes les sabates i sandàlies Mephisto compten amb una absorció especial d’impactes en la zona del taló i la suau plantilla SOFT-AIR amb amortiment de cops, ajudant així a protegir les articulacions, els discos intervertebrals i la columna vertebral.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, treballa amb altres marques, que pots trobar aquí sota: