fbpx

Press Enter to search or Esc to close

LOTTUSSE

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Lottusse és una de les marques que trobaràs en Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Es tracta d’una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Portar unes sabates Lottusse no és portar qualsevol tipus de calçat. El seu amor pel seu treball i la seva dedicació per a aconseguir la millor qualitat en els seus productes es plasmen en el seu sistema de fabricació de calçat Goodyear. Més de 120 operacions manuals són necessàries per a dur a terme una sabata mitjançant aquest sistema, la qual cosa aconsegueix que el producte final sigui d’una qualitat incomparable. Els tres dies i els més de seixanta artesans que participen en el procés d’elaboració del seu calçat mostren la meticulositat i el gust pel detall de Lottusse a l’hora de fabricar cadascun dels seus productes.

L’actiu més important de Lottusse és la seva manera de treballar, la seva filosofia i els seus estàndards de qualitat, que es mantenen intactes des de 1877. De fet, moltes de les persones que treballen avui dia per a Lottusse porten dècades sent testimonis del sistema de treball de la marca i formant part de la seva evolució al llarg dels anys.

La passió que Lottusse sent per l’elaboració artesanal és un dels principals valors de la marca. L’herència de les tres generacions Lottusse és l’exigència en cada detall, que forma part de l’esperit que caracteritza aquesta marca des de 1877.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre una selecció dels millors productes de Lottusse perquè puguis gaudir de la seva qualitat artesanal, forjada i perfeccionada des de fa gairebé 150 anys.