fbpx

Press Enter to search or Esc to close

MEPHISTO

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Mephisto és una de les marques que trobaràs en Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra. La marca va néixer l’any 1965 en Sarrebourg, una localitat francesa. Des de llavors, Mephisto ha crescut fins a convertir-se en una de les marques de calçat més importants del món, amb 660 botigues en 62 països. Aquesta marca es caracteritza per combinar tradició i innovació en el disseny i fabricació del seu calçat. Els seus principis són la comoditat, l’ajust perfecte i un còmode equipament, valors que plasma en els seus productes gràcies a un procés d’elaboració únic.

Per a millorar l’experiència de l’usuari, Mephisto ha desenvolupat la seva exclusiva tecnologia SOFT-*AIR, que permet reduir notablement el cansament en caminar. La plantilla SOFT-*AIR és flexible, molt elàstica i extremadament suau, la qual cosa contribueix a reduir l’impacte de cada trepitjada. Totes les sabates i sandàlies Mephisto compten amb una absorció especial d’impactes en la zona del taló i la suau plantilla SOFT-*AIR amb amortiment de cops, ajudant així a protegir les articulacions, els discos intervertebrals i la columna vertebral. D’altra banda, la seva tecnologia única permet millorar la transpiració de la sabata, la qual cosa aconsegueix una temperatura òptima per als peus. La tecnologia SOFT-*AIR es combina amb el cuir natural i el folro interior que Mephisto utilitza per a la fabricació de les seves sabates, garantint una temperatura constant, beneficiosa i agradable per als peus.

Quant al disseny, Mephisto aposta per models elegants i versàtils. Si bé l’estil de la marca és clàssic, les seves col·leccions per a home i dona compten amb una gran varietat de productes: sabatilla, sabata, mocasín, bota, ballarines, sandàlia, etc., així com accessoris. Un catàleg gairebé immillorable per a qualsevol ocasió. Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre una selecció dels millors productes de Mephisto.