fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOTES

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Mostrant l'únic resultat

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició una selecció de les millors botes Mephisto per a home.

Les botes Mephisto són peces d’una resistència i comoditat superiors. Es tracta d’un tipus de calçat molt versàtil que es pot utilitzar en diversos contextos gràcies al seu disseny i durabilitat. La marca utilitza estils molt diferents en la confecció de les seves botes per a home per poder disposar d’una gamma més gran de possibilitats.

Mephisto aplica la seva tecnologia Soft-Air a les plantilles de totes les seves sabates. La seva funció principal és la d’esmorteir cada impacte que rebem al caminar per reduir al mínim l’exigència a les nostres cames i columna.

Què fa que les plantilles Soft-Air siguin tan efectives? Mephisto ha portat la innovació a el següent nivell, ja que totes les seves sabates compten amb aquest tipus de plantilles, fabricades amb materials extremadament elàstics i molt suaus que absorbeixen la major part dels impactes contra el terra. Això provoca un menor desgast en els ossos i músculs, el que redueix sensiblement la sensació de cansament.

A més de protegir els peus dels impactes, Mepisto ha aconseguit que les seves sabates mantinguin una temperatura òptima, gràcies a la combinació dels teixits de les plantilles Soft-Air, el cuir de la superfície i el folre interior. Quan portem sabates durant moltes hores, el peu s’escalfa i no podem refrescar fins que no arribem a casa i ens treiem les sabates, però amb la tecnologia de Mephisto es pot mantenir una temperatura adequada en els peus durant tot el dia.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre les millors botes Mephisto per a home.