fbpx

Press Enter to search or Esc to close

BOTES

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Mostrando los 3 resultados

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició una selecció de les millors botes Mephisto per a home.

Les botes Mephisto són peces d’una resistència i comoditat superiors. Es tracta d’un tipus de calçat molt versàtil que es pot utilitzar en diversos contextos gràcies al seu disseny i durabilitat. La marca utilitza estils molt diferents en la confecció de les seves botes per a home per poder disposar d’una gamma més gran de possibilitats.

Mephisto aplica la seva tecnologia Soft-Air a les plantilles de totes les seves sabates. La seva funció principal és la d’esmorteir cada impacte que rebem al caminar per reduir al mínim l’exigència a les nostres cames i columna.

Què fa que les plantilles Soft-Air siguin tan efectives? Mephisto ha portat la innovació a el següent nivell, ja que totes les seves sabates compten amb aquest tipus de plantilles, fabricades amb materials extremadament elàstics i molt suaus que absorbeixen la major part dels impactes contra el terra. Això provoca un menor desgast en els ossos i músculs, el que redueix sensiblement la sensació de cansament.

A més de protegir els peus dels impactes, Mepisto ha aconseguit que les seves sabates mantinguin una temperatura òptima, gràcies a la combinació dels teixits de les plantilles Soft-Air, el cuir de la superfície i el folre interior. Quan portem sabates durant moltes hores, el peu s’escalfa i no podem refrescar fins que no arribem a casa i ens treiem les sabates, però amb la tecnologia de Mephisto es pot mantenir una temperatura adequada en els peus durant tot el dia.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre les millors botes Mephisto per a home.