fbpx

Press Enter to search or Esc to close

CLÀSSIC CORDONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per talla

Mostrando el único resultado

En aquesta pàgina trobaràs les millors sabates clàssiques amb cordons de Lottusse, que posa a la teva disposició Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Lottusse és una marca espanyola de calçat que també es dedica a la fabricació de peces, complements i accessoris en pell. Va ser fundada l’any 1877 per Antoni Fluxà Figuerola com a taller de calçat artesanal a Inca, Mallorca. La història de Lottusse està lligada a la pròpia història de la família Fluxá.

Les sabates Lottusse estan fabricades per les mans dels millors artesans amb materials de primera qualitat. El seu mètode de fabriació és únic i compta amb desenes de petites operacions manuals que converteixen cada sabata Lottusse en una peça de pura artesania.

Com cuidar aquestes sabates

En el cas de les sabates de pell de vedella, s’ha de netejar la superfície amb cotó sec, utilitzant un raspall petit per a zones de difícil accès. Després, s’ha d’aplicar crema hidratant amb moviments circulars utilitzant novament cotó. Després que hagi secat, s’ha de raspallar la superfície per a eliminar l’excés de crema.

Per a les sabates de pell caprina, s’ha de raspallar suaument en el sentit oposat a la direcció del pèl. Després, amb un raspall de goma, s’elimina qualsevol tipus de brutícia. Per a una major protecció i cura del material, es pot aplicar el xampú Lottusse per la superfície amb una esponja natural lleugerament humida.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició les millors sabates clàssiques amb cordons de Lottusse.