fbpx

Press Enter to search or Esc to close

SPORT CORDONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Mostra 1–15 de 76 resultats

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició una selecció de les millors sabates sport Mephisto per a home.

Les sabates sport Mephisto són peces d’una extraordinària qualitat i comoditat. Per la seva funció, estan pensades per resistir grans passejades sense perdre el confort que les caracteritzen. Els seus dissenys són informals i molt estètics, guardant una imatge juvenil però elegant.

Mephisto aplica la seva tecnologia Soft-Air a les plantilles de totes les seves sabates. La seva funció principal és la d’esmorteir cada impacte que rebem al caminar per reduir al mínim l’exigència a les nostres cames i columna.

Què fa que les plantilles Soft-Air siguin tan efectives? Mephisto ha portat la innovació a el següent nivell, ja que totes les seves sabates compten amb aquest tipus de plantilles, fabricades amb materials extremadament elàstics i molt suaus que absorbeixen la major part dels impactes contra el terra. Això provoca un menor desgast en els ossos i músculs, el que redueix sensiblement la sensació de cansament.

A més de protegir els peus dels impactes, Mepisto ha aconseguit que les seves sabates mantinguin una temperatura òptima, gràcies a la combinació dels teixits de les plantilles Soft-Air, el cuir de la superfície i el folre interior. Quan portem sabates durant moltes hores, el peu s’escalfa i no podem refrescar fins que no arribem a casa i ens treiem les sabates, però amb la tecnologia de Mephisto es pot mantenir una temperatura adequada en els peus durant tot el dia.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre les millors sabates sport Mephisto per a home.