fbpx

Press Enter to search or Esc to close

SPORT CORDONS

Categories de productes

Filtra per preu

Filtra per color

Filtra per talla

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, posa a la teva disposició una selecció de les millors sabates sport Mephisto per a home.

Les sabates sport Mephisto són peces d’una extraordinària qualitat i comoditat. Per la seva funció, estan pensades per resistir grans passejades sense perdre el confort que les caracteritzen. Els seus dissenys són informals i molt estètics, guardant una imatge juvenil però elegant.

Mephisto aplica la seva tecnologia Soft-Air a les plantilles de totes les seves sabates. La seva funció principal és la d’esmorteir cada impacte que rebem al caminar per reduir al mínim l’exigència a les nostres cames i columna.

Què fa que les plantilles Soft-Air siguin tan efectives? Mephisto ha portat la innovació a el següent nivell, ja que totes les seves sabates compten amb aquest tipus de plantilles, fabricades amb materials extremadament elàstics i molt suaus que absorbeixen la major part dels impactes contra el terra. Això provoca un menor desgast en els ossos i músculs, el que redueix sensiblement la sensació de cansament.

A més de protegir els peus dels impactes, Mepisto ha aconseguit que les seves sabates mantinguin una temperatura òptima, gràcies a la combinació dels teixits de les plantilles Soft-Air, el cuir de la superfície i el folre interior. Quan portem sabates durant moltes hores, el peu s’escalfa i no podem refrescar fins que no arribem a casa i ens treiem les sabates, però amb la tecnologia de Mephisto es pot mantenir una temperatura adequada en els peus durant tot el dia.

Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, t’ofereix la possibilitat de triar entre les millors sabates sport Mephisto per a home.