fbpx

Press Enter to search or Esc to close

agosto 31, 2022

Com tenir cura de les bosses de pell?

Comprar una bossa de pell és comprar qualitat. Un producte de disseny fabricat amb les millors matèries primeres i a través de procediments que mesclen el millor de l’artesania i la producció industrial. Si saps com cuidar-les correctament, pot durar molts anys. Alguna vegada t’havies preguntat quines cures cal tenir amb les bosses de pell? Avui et portem alguns consells de Lottusse per fer una bona inversió i que les teves bosses de pell romanguin en bon estat molt, molt temps. Som-hi!

Cura diària

La marca recomana seguir un procediment de manteniment diari perquè els materials de les bosses conservin les propietats que les fan peces úniques. No és imprescindible que es dugui a terme aquest procés després de cada ús, però sí que és molt recomanable. En realitat, com més constància, més durabilitat!

BO296 ROYAL NEGRO LOTTUSSE

Raspallar després de cada ús

Tant si són bosses de pell de xai com si són de vedell, Lottusse recomana raspallar-les després de cada ús. Aquest procediment s’ha de fer suaument per treure la brutícia que puguin tenir les peces sense deixar marques a la seva superfície.

Estem parlant de materials originals, per la qual cosa cal utilitzar raspalls poc durs que no posin en compromís el benestar de la superfície.

Hidratació

Després, amb una esponja natural lleugerament humida, s’ha d’aplicar crema hidratant o xampú per a pell perquè aquesta es conservi el seu estat òptim durant més temps.

Novament, com millors siguin els productes usats, millor suportarà la bossa el pas del temps. És una qüestió de qualitat!

Raspallar (una altra vegada)

Posteriorment, després de deixar assecar, es recomana tornar a raspallar suaument per homogeneïtzar la superfície.

En aquest cas, no cal incidir massa. Només es tracta d’assegurar-se que el material no queda arrugat ni en una posició que pugui deformar-lo a llarg termini.

BO115 TOUCHE CUERO LOTTUSSE

 

Compte amb el sol

Darrerament, Lottusse recomana no exposar les bosses de pell durant moltes hores a la llum del sol de manera directa, perquè pot causar cert grau de descoloració.

No cal que evitis sortir amb bosses de pell pel dia, simplement has de vigilar que el material no estigui hores i hores exposat al sol per tal que aquest no pateixi un desgast excessiu.

Ara que ja saps quines cures has de tenir amb les teves bosses de pell, és hora de posar-ho en pràctica. Et convidem a navegar pel nostre web i buscar les millors bosses de les millors marques. Visita la nostra pàgina de productes i filtra per trobar exactament el que busques.