fbpx

Press Enter to search or Esc to close

enero 11, 2023

Sabates per aquest hivern

A l’hivern, el més important del nostre calçat és que sigui còmode i que ens protegeixi del fred.

Aquest any nou, els botins i les botes continuen sent tendència, a més són una de les millors opcions per anar còmode, protegit del fred i ben vestit!

A Calçats Galy, hem fet una selecció de les nostres sabates preferits perquè aquest hivern, plogui, nevi o faci fred els teus peus vagin ben abrigats.

Botins

Els botins són aquelles sabates que any rere any es redissenyen, però encara i així, sempre tornen a estar de moda. Pels dies de pluja els botins de goma sempre són una de les millors opcions i a més combinen amb qualsevol look, ja portis pantalons, faldilla o vestit.

Els botins CLAIS PONS de Toni Pons, sense dubte són una de les nostres eleccions preferides. A més el model compte amb dos colors: el clàssic negre i el beix que és color tendència.

Si t’agrada aquest model i vols una mica més de plataforma, dona-li un cop d’ull a les COVENT GEL PONS i les CARTER BEIGE PONS, també de la marca Toni Pons

.

D’altra banda, si vols abrigar-te més, et proposem el model CAM VISON LOTTUSSE, que compta amb pèl que recobreix la part alta del botí, així com el seu interior.

Botes

Les botes altes són una altra molt bona opció, que des de fa uns quants hiverns tornen a ser tendència. Si els botins de goma t’han cridat l’atenció, però busques un parell que t’abrigui encara més, tens el mateix concepte de Toni Pons, però en bota alta, amb el model CARDIFF NEGRE PONS, disponible en negre i beix.

 

Què passa si et trobes amb un dia plujós? El model SONKA MEPHISTO és ideal pels dies de pluja. És un model clàssic que combina amb qualsevol cosa que et posis!

Sense qüestió, qualsevol elecció serà perfecte per passar aquest hivern, així que no dubtis a donar-li una ullada a la nostra botiga online. Estem convençuts de què algun parell t’encaixarà!