fbpx

Press Enter to search or Esc to close

julio 30, 2021

Les millors propostes d’espardenyes per a l’estiu 2021

L’estiu ens permet utilitzar un calçat més lleuger, còmode i fresc. Aquestes són les característiques que millor defineixen les espardenyes, un tipus de sabata molt tradicional que la moda s’ha encarregat de recuperar del terreny rural per portar-la no només a les passarel·les, sinó també al carrer. A Calçats Galy comptem amb una enorme varietat d’espardenyes Toni Pons, una de les millors marques del mercat. Però, quin tipus d’espardenyes existeixen? Avui fem un repàs i us mostrem algunes de les millors propostes d’aquest estiu.

Planes

Si parlem de comoditat, les espardenyes planes són gairebé insuperables. Una forma de portar un calçat lleuger i els peus frescos anant a més ben còmoda.

ETNA CUIRO és una aposta molt interessant de Toni Pons per un disseny senzill, però carregat de la intensitat del cuir.

D’altra banda, les espardenyes tancades, tot i que s’associen més al públic masculí, tenen un aire unisex que les fa molt versàtils i pràctiques.

Amb plataforma

Un dels principals avantatges de l’estiu és que la roba “de vestir” pot ser una mica més informal sense perdre el gust i l’elegància. Un vestit (curt o llarg) amb unes espardenyes amb plataforma que ens donin alguns centímetres pot ser un outfit perfecte per a un esdeveniment d’exterior on vulguem tenir una bona presència.

Una proposta molt interessant d’espardenyes amb plataforma és TARBES CRU-PEDRA, un model molt còmode sense cordes, cintes ni sivelles que a més compta amb un disseny molt alegre, amb línies blanques i grises que li donen un toc molt mariner.

Amb sivella

Per últim, si es vol trobar una forma d’anar ben elegant amb espardenyes, hem de parlar de les que porten sivella. Aquest petit detall ja li dóna un aire de sofisticació diferent i les fa perfectes per a lluir amb vestits llargs amb molta presència.

Toni Pons compta amb molts models d’espardenyes amb plataforma i sivella, però un que ens resulta molt atractiu és COSTA-5 CUIRO, una espardenya senzilla i còmoda que té l’elevació justa per aportar un toc de distinció, potenciat per l’elegància del cuir.

Encara ens queden moltes tardes i moltes nits d’estiu per gaudir, i de vegades no hi ha millor forma que amb un calçat còmode, lleuger i fresc que a més ens ajudi a completar els outfits estivals més interessants. Ara que ja coneixes els tipus d’espardenyes per a dona que presenta Toni Pons i algunes de les seves millors propostes, t’atreveixes a revisar el nostre catàleg i fer-te amb els models més exclusius?