fbpx

Press Enter to search or Esc to close

diciembre 23, 2020

Talons alts o baixos? Què és millor?

A l’hora d’escollir el ‘look’ per a una gala o un esdeveniment més formal, hi ha un dubte molt recurrent que ataca totes les dones: talons alts o baixos? Avui donarem resposta a aquesta pregunta tan freqüent amb arguments a favor i en contra d’uns i altres. Som-hi!

Talons alts, no massa temps

Sabem que els talons alts no destaquen per la seva comoditat. Quan els portem moltes hores seguides acabem patint dolor i ens penedim. Malgrat això, la incomoditat no és l’únic factor que has de tenir en compte a l’hora de limitar l’ús de talons alts. El seu ús prolongat pot portar problemes més severs i fins i tot crònics als ossos dels peus i les articulacions, per la qual cosa s’ha d’anar molt amb compte amb ells. 

Si l’ocasió és una gala o un esdeveniment relativament curt, els talons alts sempre estilitzen més que els baixos i són una bona opció per a una estona, però portar-los durant molt temps freqüentment ens pot causar molèsties greus, com per exemple escurçaments del taló d’Aquil·les. 

La comoditat, per davant de l’alçada

Sembla evident , però no ho és. Naturalment, sempre volem anar perfectes encara que això impliqui renunciar a certa comoditat. Però pensa-ho d’aquesta manera, després de moltes hores amb talons alts que ens resulten incòmodes, acabarà notant-se i donarem pitjor imatge que si anem ben còmodes amb un taló baix o mitjà. 

Si vols estilitzar la teva figura i guanyar uns centímetres, aposta per un taló mitjà, que et donarà la presència que estàs buscant i et permetrà lluir el teu ‘look’ de manera còmoda. Un altre recurs molt interessant per portar talons de més de 7 centímetres d’una forma més còmoda és utilitzar plantilles de silicona per a millorar la tracció i que es faci menys pesat. 

No volem renunciar als talons alts que tan bé ens fan veure , però s’ha de buscar l’equilibri i fer el possible perquè la incomoditat i les molèsties no s’imposin a un ‘look’ perfecte. 

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *