fbpx

Press Enter to search or Esc to close

febrero 7, 2020

5 consells per a comprar sabates còmodes

Hi ha molts factors a tenir en compte quan es compra calçat. Disseny, marca, material, preu… Però hi ha alguna cosa que ha de destacar sobre la resta a l’hora de prendre la nostra decisió: la comoditat. Avui, en Calçats Galy, t’oferim 5 consells per a comprar sabates còmodes.

1. Guia’t per la grandària, no per la talla

Cadascun sap quina talla usa, però també sabem que cada marca fabrica d’una manera. El que per a un model pot ser una 38, pot ser una 26 per a un altre i viceversa, així que no ens hem de guiar pels números. Si bé són útils per a tenir una idea orientativa, mai hem de deixar que ens limitin. A més, la nostra talla de calçat pot anar variant amb l’edat, no ho oblidis.

Si et proves unes sabates dues talles més grans del que sols portar i t’encaixen bé, compra’ls. Si per contra et proves uns que en teoria són de la teva talla però t’estrenyen, deixa’ls una altra vegada en la prestatgeria! És així de senzill, els nostres peus es regeixen per la grandària, no pel número de la talla.

2. Tria els que s’adaptin al peu més gran

Tots tenim un peu més gran que l’altre, hem de ser conscients d’això. Encara que en molts casos la diferència no sigui significativa, és convenient que ho tinguem en compte a l’hora de triar unes sabates que siguin còmodes de portar.

Si pots, identifica quin és el teu peu més gran i deixa que sigui sempre ell el que regeixi la talla del teu calçat. Si tries una talla en funció del peu més petit, l’altre no tindrà espai i molestarà; mentre que si agafes una talla més pensant en el peu més gran, el més petit tindrà espai de sobres. Si vols anar cómod@, recorda sempre això.

3. Identifica quin serà la funció del calçat

Pot semblar obvi, però és molt important tenir clar a què destinarem les nostres noves sabates. El més important per a anar còmode és que el calçat que triem s’adapti a l’exigència que tindrà

Caminaré molt o poc amb ells? En superfície dura o tova? Es mullaran? Necessito que siguin de sport, elegants o totes dues coses? Aquestes i altres preguntes són les que t’has de fer abans de comprar si no vols penedir-te més tard. Recorda, l’estètica és molt important, però més fins i tot ho és la comoditat.

4. Mai compris sabates que et vagin justes

És molt comú pensar que les sabates donaran de si una vegada els utilitzem un parell de vegades, però després ens adonem que no és així. És veritat que les sabates cedeixen lleugerament, però en funció del material i de l’ús que els donem, aquesta variació pot ser gairebé imperceptible.

No compris unes sabates que t’estrenyin pensant que algun dia deixaran de fer-lo. És possible que s’adaptin més o menys al teu peu, però si el primer dia et venien justos, no deixaran de fer-ho per molt que els portis.

5. El preu no és el més important

Recorda el que hem dit abans. A l’hora de triar un bon calçat hi ha molts factors que hem de tenir en compte, i per descomptat el preu és un d’ells. Tots volem gastar el mínim possible sempre, però hi ha ocasions en les quals val la pena deixar que el preu passi a un segon pla.

Amb això no volem dir que compris sense mirar l’etiqueta, però tingues en compte que hi ha ocasions en les quals val la pena gastar una mica més de diners si el que estem fent és invertir en comoditat i, en definitiva, en qualitat. En aquest sentit, gastar menys sol et pot portar a no portar el teu calçat còmode o al fet que s’espatlli de seguida, per la qual cosa aquesta decisió ens pot sortir més cara.

No ho oblidis, el més important és el teu benestar, així que tria correctament el teu calçat. Si tries una opció de qualitat, les teves sabates t’acompanyaran molt temps, així que més val que siguin còmodes!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *