fbpx

Press Enter to search or Esc to close

Tendències de calçat d’home per a la primavera 2022

La primavera ja és aquí. Temps de canvis de clima… i de moda! Aquesta nova temporada ve plena de nous estils i també d’altres ja coneguts, que es revisen per a adaptar-se a les tendències actuals. Queda’t amb nosaltres, avui repassem algunes de les tendències de calçat d’home més importants per a aquesta primavera 2022. Som-hi!

Sola grossa

Un estil fort i amb molta personalitat que ha arribat aquesta temporada primavera-estiu 2022 i que es quedarà amb nosaltres molt temps. Les sabates amb sola grossa atrauen mirades i donen un estil molt carismàtic als outfits. Aquesta tendència es pot aplicar tant en calçat esportiu com en sabates més formals.

Un bon exemple és EBONY MOKA de Lottusse. Un model d’estil formal, però amb forma d’esportiva i una sola ben grossa per marcar tendència.

Sandàlies

El bon clima arriba i és moment d’aprofitar-lo. Aquesta temporada, les sandàlies prendran els carrers i en podrem veure de tota classe. Sempre cal tenir dos o tres parells de sandàlies a l’armari per poder comptar amb diversos estils per escollir, però aquest any més que mai.

Nosaltres us presentem aquesta proposta de Mephisto. NIELS és una sandàlia plena d’elegància i classe.

Esportives de disseny

Les esportives són un bàsic a qualsevol armari, sigui quina sigui la tendència i la temporada. En altres ocasions, les esportives blanques, senzilles i bàsiques han estat les que han marcat la moda, però enguany serà el disseny el que s’imposarà, amb models plens de personalitat i i estils molt marcats.

GOMMATO TUFFET és una proposta molt interessant de Lottusse que connecta amb aquesta tendència. Un model amb molta presència i un estil únic.

Espardenyes de disseny

Un estil fresc, còmode i molt mediterrani. Això és el que proposa l’última tendència que presentem avui. Les espardenyes són un tipus de calçat molt recurrent durant els mesos de calor, ja que són molt lleugers i fàcils de combinar. Si bé són un tipus de calçat que mai passa de moda, enguany val la pena tenir uns quants parells a l’armari, perquè es portaran molt.

En qüestió d’espardenyes, Toni Pons és indiscutiblement la marca de referència. MONTGRI CAQUI és un concepte senzill, bàsic i ple d’essència mediterrània per a aquesta temporada primavera-estiu.

Què penses d’aquestes propostes? Et convidem a donar un cop d’ull al nostre catàleg i fer-te amb les tendències de calçat d’home per a aquesta primavera 2022.