fbpx

Press Enter to search or Esc to close

Tendències de calçat de dona per a la primavera 2022

La primavera ja és aquí i ens porta tota una nova onada de tendències de moda. Com sempre el calçat s’adapta a la temporada, rescata algunes tendències pretèrites i explota al màxim la creativitat dels dissenyadors i, per descomptat, del seu públic. Queda’t amb nosaltres, perquè avui repassarem algunes de les tendències en calçat de dona més interessants per a la primavera 2022. Vols veure algunes de les propostes més interessants de les millors marques de Calçat Galy? Som-hi!

Plataformes

Si hi ha una cosa en què coincideixen totes les veus autoritzades dins del món de la moda, les revistes i els caçadors de tendències, és el fet que les plataformes seran un dels estils de calçat que més es portaran durant els pròxims mesos.

Mephisto ens proposa el seu model LEONIA. Una sandàlia amb plataforma d’un estil exòtic molt interessant. Un model perfecte per a treure el màxim partit als mesos de bon clima.

Dissenys híbrids

També estaran molt de moda durant tota la primavera els models mixtos. Híbrids amb estructura de sabata formal i elements d’esportives o altres tipus de calçat més informal. Models versàtils tant des d’una perspectiva estètica com funcional.

SHAYLIN STEP és una de les propostes de Lottusse per a aquesta imperdible tendència. Un model amb forma de mocassí, però amb sola de sabata esportiva per aportar el confort i la polivalència de l’estil més casual.

Ballarines

Si parlem de comoditat, parlem de ballarines. Un tipus de calçat molt utilitzat i que es pot portar amb gairebé qualsevol tipus d’outfit. Ara que els vestits comencen a sortir de l’armari, tenir dos o tres parells de ballarines és molt útil.

En aquesta tendència volem mostrar una proposta molt elegant. FRECKLE ICE BRICK és un model ple de classe que no combina amb qualsevol estil, però que està preparat per a atraure totes les mirades d’un look molt especial.

Mocasins

Una altra tendència en què coincideixen tots els experts és que els mocassins seran molt, però molt utilitzats durant els mesos de calor. Si bé és un tipus de calçat molt recurrent que sempre val la pena tenir a l’armari, durant aquesta primavera (i segurament també l’estiu), seran una de les tendències més importants.

BRITANIA és un dels models de Lottusse que millor encarnen aquesta inesgotable tendència. Una sabata fina i elegant, amb un sofisticat to Burdeos que li dóna un estil incomparable.

Un any més, et portem les tendències en calçat de dona per a la primavera 2022. Quina t’agrada més? Et convidem a donar un cop d’ull al nostre catàleg de productes per trobar els millors models de marques referents com Lottuse, Clarks, Mephisto o Toni Pons.