fbpx

Press Enter to search or Esc to close

mayo 2, 2022

Les millors bosses de Lottusse per a aquesta temporada

L’estil no només està en la roba que portes. Per completar un bon outfit és imprescindible comptar amb bons complements, que combinin amb el look i, posin la guinda o, fins i tot, robin el protagonisme. Lottusse és una marca extraordinària que no només fabrica algunes de les millors sabates del mercat, sinó que a més compta amb una col·lecció fantàstica de complements. Avui et portem una selecció de les millors bosses de Lottusse per a aquesta temporada.

Les bosses Lottusse

Per a l’elaboració de les seves bosses, Lottusse segueix els mateixos principis de qualitat i artesania que amb les seves sabates. Una bossa amb el segell Lottusse ha de comptar amb pells de primera qualitat, ja que un bon treball artesanal ha de tenir la millor matèria primera.

El procés de fabricació de Lottusse atorga molta importància a les operacions manuals, ja que només així es pot obtenir un producte únic amb els acabats que asseguren una durada i unes prestacions magnífiques.

D’aquesta manera, la marca porta més d’un segle basant la seva producció en una combinació entre els treballs artesanals i d’altres mecanitzats per a obtenir un producte final d’elit.

Disseny: minimalisme, força i elegància

Però Lottusse no només ofereix artesania i qualitat. El disseny també és un dels pilars fonamentals de la marca a l’hora de confeccionar els seus complements, la qual cosa dóna peu a peces d’una elevada qualitat estètica.

És el cas de NAPA NEGRO, un model de bossa que compta amb un color fosc però suau, amb un disseny senzill i fresc. Un complement discret però molt elegant, combinable amb infinitat d’estils. Imprescindible per a qualsevol armari.

Més cridanera és la bossa NAPA MOSTO. Amb una mida superior al del model anterior i un to granat molt interessant, és un complement perfecte per destacar sobre la roba.

Elegància. Aquesta és la paraula que millor defineix el model TOUCHE CUERO. Una bossa de cuir d’un intens marró que no combina amb qualsevol outfit, però que sí que pot ser el complement perfecte per a una ocasió especial. Petit però amb molta presència.

Aquests i altres extraordinaris models de bosses de Lottusse t’estan esperant al nostre web. Visita la pàgina PRODUCTES fent clic aquí i descobreix els millors complements de les millors marques del mercat. Productes de Mephisto, Lottusse, Clarks i Toni Pons t’esperen al web i a les nostres botigues a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.