fbpx

Press Enter to search or Esc to close

junio 1, 2022

Allrounders, la gamma de Mephisto per a gaudir de la muntanya

Arriben els mesos de calor i és moment de guardar els esquís i treure el calçat de muntanya. El temps de trepitjar neu ha passat i ara toca trepitjar terra, pedra, aigua. Per a gaudir al màxim de la primavera i l’estiu a la muntanya, Mephisto compta amb una gamma de sabates que estan dissenyades especialment per a donar el màxim rendiment en aquests contextos. Avui parlarem d’Allrounders, la gamma de Mephisto pensada pels més muntanyencs. Som-hi!

Unes prestacions excepcionals

Per tal de fabricar el calçat millor preparat per les exigències de la muntanya, Mephisto inclou una sèrie de tecnologies que li donen un rendiment extraordinari. Aquestes són algunes:

  • Sistema de cordons de velocitat que garanteix un ajust superior del peu i llibertat de moviment.
  • Plantilla anatòmica extraïble que garanteix una sensació suau i flexible.
  • Farciment addicional que crea un suport perfecte per a l’empenya i el taló.
  • Protecció òptima contra la humitat i un alt grau de transpirabilitat.
  • Sola d’adherència molt resistent al lliscament que crea una adherència segura i estable a qualsevol terreny.
  • Estabilitzadors entre l’avantpeu i les zones del taló que garanteixen una marxa suau i estable.
  • Sistema d’amortiment patentat que garanteix una absorció efectiva dels xocs protegint les articulacions, la vèrtebra i la columna vertebral dels cops i vibracions perjudicials.

Per terra… i per aigua

Quan diem que Mephisto Allrounders és un calçat perfecte per a la muntanya no ens referim només a caminar per terra ferma. La marca també té present que en les excursions a la natura pot sorgir la necessitat de travessar un riu o qualsevol altra zona inundada, per la qual cosa compten amb models de calçat preparats per a donar el millor rendiment a l’aigua.

Aquestes són algunes propostes de Mephisto Allrounders tant per terra com per a aigua:

RESOLUT-TEX 75 MEPHISTO

Una bota de muntanya que reuneix totes les característiques i prestacions que ha de tenir un calçat per a suportar l’elevada exigència de les llargues caminades per terreny inestable. Resistència, durabilitat, comoditat, impermeabilitat… tot el que puguis necessitar d’una sabata de muntanya, ho tens.

NIRO 20/20 MEPHISTO

Si tens previst fer una excursió d’aigua o una ruta dins d’un riu, aquesta és la teva proposta. Un calçat extremadament còmode i que ofereix la millor resposta a l’aigua i la humitat, a més de comptar amb un disseny espectacular, és clar.

NIRO LACE 45/45 MEPHISTO

Per últim, volem mostrar-te un concepte mixt, preparat per donar el màxim rendiment tant en terra com en aigua. La tela transpirable es combina amb els cordons i amb una tecnologia de màxima subjecció per crear un calçat híbrid que destaca, sobretot, per la seva versatilitat.

Coneixies la gamma Allrounders de Mephisto? A Calçats Galy comptem amb una selecció dels millors models d’aquesta extraordinària marca. Visita aquesta pàgina i gaudeix al màxim del bon temps a la muntanya.