fbpx

Press Enter to search or Esc to close

agosto 11, 2020

5 consells perquè el peu no se surti de la sabata al caminar

Quan caminem, és habitual que els nostres peus ‘ballin’ dins de la sabata i fins i tot n’acabin sortint. Aquest molest fet sol passar quan portem un calçat obert, com és el cas ara a l’estiu, quan portem una talla més gran del que necessitem o quan les plantilles de la sabata rellisquen. Saps que hi ha diverses formes d’evitar-ho? Avui, a Calçats Galy, et presentem alguns consells per fer que el peu no se surti de la sabata al caminar.

Aplica pols de talc

Potser aquesta ja la coneixies. És tot un clàssic que s’ha utilitzat tradicionalment per evitar que els peus rellisquin. Ara, a l’estiu, les elevades temperatures fan que el peu suï, la qual cosa provoca que rellisqui encara més dins del calçat.

Aplicant pols de talc a l’interior de la sabata faràs que la superfície estigui més seca i serà més difícil que el peu ‘balli’.

Posa una tira de pell a l’interior

Amb aquest consell aconseguiràs que l’interior de la sabata sigui menys lliscant. Posant una tira de pell o qualsevol material més rugós (que sigui còmode, és clar) a l’alçada de l’empenya, el peu tindrà més subjecció, la qual cosa evitarà que rellisqui dins del calçat.

Recorda que has d’apostar per materials rugosos perquè tinguin més tracció, però has de comprovar que no et fan rascades ni et resulta molest al caminar.

Cotó per omplir la sabata

Aquest és un consell més enfocat a l’hivern. Quan portem una sabata tancada que ens ve una mica gran, el peu pot ‘ballar’. Posant una mica de cotó a la punta o a la part posterior ompliràs més espai dins del calçat i el peu anirà més ferm.

Segur que aquest truc l’has aplicat alguna vegada.

Llima la plantilla amb paper d’escata

La plantilla és la part de la sabata que està en contacte directe amb el peu o les mitges. Per tant, si aconseguim que aquesta superfície sigui menys lliscant aconseguirem també que els nostres peus estiguin més estables quan caminem. Per tal de fer-ho, prova a llimar la plantilla amb paper d’escata fins que aconsegueixis que quedi més rugosa.

Aplica laca a l’interior

Un altre vell truc que ja utilitzaven les nostres mares. La laca aconsegueix que l’interior de la sabata tingui més tracció, la qual cosa ens ajuda a que el peu quedi més fixe, portem o no mitges.

Que els peus no estiguin estables dins de la sabata és un problema molt comú. Aquests han estat alguns consells per fer que el peu no se surti de la sabata al caminar. En coneixes algun més?

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *