fbpx

Press Enter to search or Esc to close

5 formes de combinar les teves sabates Oxford

Se sol pensar que les sabates Oxford són més per als homes que per a les dones, ja que compten amb un disseny formal que en moltes ocasions és considerat “masculí”. No obstant això, es tracta d’una mena de calçat molt elegant que combina amb gran quantitat d’outfits femenins, fins i tot amb alguns més informals. És important saber com i quan portar-los, per la qual cosa, avui et presentem 5 maneres de combinar les teves sabates Oxford.

1. Amb blazer, però informal

Els Oxford són un tipus de calçat que queda genial amb una blazer a causa del seu disseny formal i elegant. No obstant això, pots donar-li al teu outfit un toc més desenfadat gràcies a la combinació de color. Portar unes sabates Oxford que contrastin amb el color de la teva blazer t’ajudarà a aconseguir un to informal a pesar que portis peces formals, atorgant-li així una versatilitat molt interessant a les teves sabates.

2. Texans i jersei

Aquest és un outfit que et dóna molt joc, ja que els jerseis i els texans són peces molt genèriques que poden transmetre coses molt diferents en funció del seu disseny. Si et poses les teves sabates Oxford amb un jersei de punt i uns texans aconseguiràs un estil casual molt interessant, que pots accentuar si portes texans trencats i un jersei amb un color més extravagant.

3. Vestits curts

La millor manera de combinar la masculinitat del disseny de les sabates Oxford amb un estil més femení és, sens dubte, portant-los amb vestit. Per a això, és recomanable que el vestit sigui curt, ja que si queda per sota del genoll pot ser estrany. En aquest cas, el millor seria portar sabates de taló.

4. Pantalons de traje

Uns Oxford, amb el seu disseny formal, combinen a la perfecció amb un outfit de traje. Aquesta és una opció més conservadora, ja que no pretén crear cap contrast ni ser original. Simplement cerca dóna-li un toc més sofisticat a una peça clàssica i elegant. En tot cas, si no vols anar en traje, pots combinar els teus Oxford solament amb els pantalons i optar per innovar amb una altra cosa en la part de dalt.

5. Faldilles

Igual que amb els vestits, combinar unes sabates Oxford amb faldilla és la millor manera per a crear un contrast entre la masculinitat i la feminitat. L’avantatge en aquest cas és que la faldilla dóna més joc, per la qual cosa pots transmetre coses molt diferents en funció de la peça i el color que triïs per a la part de dalt. Per a portar els teus Oxford amb faldilla, recorda que el millor és que aquesta sigui curta, sempre per sobre del genoll.

Les sabates Oxford no estan reservats per als homes. Atreveix-te amb ells!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *