fbpx

Press Enter to search or Esc to close

Clarks sabates artesanals des del segle XIX
noviembre 18, 2020

Clarks, sabates artesanals des del segle XIX

Clarks és una de les marques insígnia de Calçats Galy. Una marca centenària que va sorgir al segle XIX i que des de llavors ha millorat el seu sistema de fabricació introduint innovacions que la converteixen en una de les millors del món. Avui volem explicar-vos una mica més sobre Clarks, una marca de sabates artesanals amb molta història.

Any 1825, els orígens

La primera sabata Clarks de la història es va fabricar l’any 1825, fa gairebé 200 anys. Els germans Cyrus y James Clarks van construir una sabata a partir de corts sobrants de pell d’ovella i van canviar el panorama del calçat per sempre. En aquell moment, aquesta sabata va suposar tota una innovació i va marcar el camí de moltes altres marques.

Més endavant, Clarks fabricaria la primera sabata amb forma de peu al món, deixant palès un interès per l’estudi del peu i la innovació amb les estructures i els materials que utilitzaven per a construir el seu calçat.

Amb la innovació per bandera

Clarks ha estat una marca pionera en molts aspectes. La marca estudia la forma del peu i la seva evolució amb el pas dels anys, des de la infantesa fins a la vellesa, per tal d’adaptar el seu calçat a les necessitats de cada peu. Així, les sabates Clarks sempre s’adapten a la biomecànica dels peus per tal de cuidar-los i mantenir el seu benestar.

Avui dia, Clarks és una de les marques de calçat líder en innovació, amb conceptes que aprofiten les possibilitats de les noves tecnologies com un mesurador del peu amb iPad, amortiments en plantilla i disseny i impressió 3D. Tot això conservant l’essència artesanal que va caracteritzar la marca des dels seus inicis i que segueix present en els seus processos de producció.

Ja coneixes una mica més sobre Clarks, una de les millors marques de calçat del món, que podràs trobar a les nostres botigues i al nostre web. Clarks, sabates artesanals des de fa 200 anys.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *