fbpx

Press Enter to search or Esc to close

octubre 21, 2020

Com tenir cura de les sabates perquè estiguin com el primer dia

Quan comprem unes sabates, i especialment si fem una inversió important, volem que durin el màxim possible. D’entrada, és fonamental que el calçat sigui de qualitat i estigui fabricat amb bons materials, però a banda d’això, han de tenir un bon manteniment per durar el màxim possible. Com podem fer-ho? Avui et portem alguns trucs molt senzills per a tenir cura  de les sabates i que continuïn com noves temps després de comprar-les.

Deixa-les descansar

Aquesta és una premissa molt senzilla. Com més les gastis, més es desgastaran. Si utilitzes el mateix calçat diversos dies consecutius, no deixaràs el material que torni al seu lloc i les sabates aniran deformant-se a poc a poc.

Alterna el calçat i intenta no repetir mai, d’aquesta manera evitaràs que perdin la forma i, sobretot, que comencin a trencar-se més aviat.

Guarda-les correctament

Un altre consell perquè el calçat no es deformi és guardar-lo amb les seves hormes a dins. Pots utilitzar les que venen amb les sabates, comprar unes o, fins i tot, introduir boles de paper de periòdic.

A més, si tens espai, és molt recomanable guardar les sabates a la seva caixa, evitant que s’aixafin o es rasquin amb altres sabates o els mateixos armaris.

No les forcis, utilitza calçador

Posar-nos i treure’ns les sabates és un gest automàtic que fem cada dia i que, sense adonar-nos pot ajudar que el calçat es deformi molt. El més recomanable per a evitar-ho és utilitzar un calçador, especialment si la sabata no ens entra bé.

En una acció tan quotidiana, el bon estat del calçat es pot veure molt, molt compromès.

Compte amb els productes

Quant a la neteja, és important saber de quin material estan fetes les teves sabates i utilitzar productes específics per a cada tipus de superfície. Malgrat això, vigila de no abusar d’ells, ja que a la llarga poden danyar el material. Escull bé els materials i aplica’ls amb la freqüència que recomani el fabricant, si no, les teves sabates duraran ben poc.

Cuidar el calçat és imprescindible per a treure-li el millor rendiment i que durin molt en un estat òptim. Ara ja saps com tenir cura de les teves sabates , aplica aquests consells!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *