fbpx

Press Enter to search or Esc to close

octubre 21, 2020

Consells per a escollir les botes d’home perfectes

El fred ja ha arribat i ho ha fet per quedar-se amb nosaltres uns mesos. Amb ell, les pluges i la neu ens obliguen a canviar el nostre estilisme per a adaptar-nos a les noves condicions climatològiques. En aquest context, el calçat és molt important, i les botes es converteixen en una opció preferencial per vestir els nostres peus. Malgrat això, de vegades és difícil encertar el model, ja que es tracta d’un tipus de calçat molt peculiar. Per aquest motiu, avui et donarem alguns consells per escollir unes botes d’home que s’adaptin perfectament al que necessites. Ens acompanyes? Som-hi!

Un calçat exigent

Com comentàvem abans, les botes es porten de cara a la tardor i a l’hivern, en una època de l’any on és fàcil sortir al carrer i haver de lluitar amb la pluja, la neu, el vent, etc. per a arribar al nostre destí. Per això és important invertir en unes bones botes.

Siguin de cuir o de pell, assegura’t que el material és de qualitat i que resistirà l´enorme exigència al qual el sotmetràs. Recorda, és molt millor gastar més per unes bones botes que durin diverses temporades a apostar per l’opció barata i que no aguantin un hivern.

Tingues en compte l’estil

Les botes han de resistir, sí, però no oblidem l’estilisme. Si volguéssim només un calçat ressistent, ens compraríem unes botes de miner, però també volem lluir-les i que siguin part del nostre look.

A banda de buscar unes botes que s’adaptin a la teva forma de vestir, has de buscar unes que t’afavoreixin per la teva alçada o la forma del teu cos. Per exemple, si tens poca estatura, busca unes que tinguin més sola i que allarguin la teva silueta.

No cal tenir-ne mil, només ser pràctic

No se sol tenir més d’un o dos parells de botes a l’armari, però tampoc calen més. El que has de fer és ser pràctic a l’hora de comprar-les i apostar per models que no només s’adaptin al teu estil, sinó que a més siguin els més versàtils possibles.

Això es pot aconseguir a través de l’elecció del color. Si ve no és un tipus de calçat on s’innovi massa, apostar per marrons, negres i grisos sempre és una bona opció. Colors neutres valen per dos!

El més important, la comoditat

Amb tot, la part més important és que et trobis còmode amb elles. Prova-te-les, camina i comprova si s’adapten al teu peu. Les botes són un calçat amb molt volum i és fàcil que ens facin rascades o no siguin del tot còmodes, per això hem d’estar molt encertats en la nostra elecció.

Vine a Calçats Galy i aprofita aquests consells per a escollir les botes d’home perfectes per a tu. T’esperem!

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *