fbpx

Press Enter to search or Esc to close

Claus per escollir unes sandàlies còmodes

L’estiu està molt a prop i de ben segur que ja estàs preparant l’armari els mesos de calor. El calçat obert és una de les opcions preferencials durant l’estiu, ja que ens aporta una frescor que una sabata tancada no ens pot proporcionar. Si estàs pensant en renovar les teves sandàlies, hi ha alguns aspectes que has de tenir en compte per anar el més còmode/a possible. Per això, Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, et porta algunes claus per escollir unes sandàlies que siguin còmodes.

Materials de qualitat

Aquest és un atribut que han de complir totes les sabates, però és especialment important en les d’estiu. El motiu és que aquestes sempre es porten sense mitges ni mitjons, per la qual cosa és esencial que els materials siguin de bona qualitat, perquè del contrari el contacte directe amb la pell pot causar rascades i molèsties.

Bon amortiment

Les sandàlies, i el calçat d’estiu en general, sol tenir un menor amortiment que les sabates tancades. Això és perquè acostuma a ser calçat més lleuger i moltes vegades el confort es deixa de costat. Això no obstant, és important trobar sandàlies que tinguin una bona plantilla, ja que en cas contrari el nostre cos es pot ressentir amb el temps.

En aquest sentit, Mephisto és una marca que sempre s’assegura que les seves sabates siguin còmodes i saludables. Ho fa amb la seva tecnologia Soft-Air, per la qual tot el seu calçat compta amb unes plantilles especials que redueixen l’impacte al caminar.

Vigila que els dits no quedin per fora

Com que les sandàlies son un calçat que no sol anar tan ajustat com les sabates tancades, és habitual que el peu quedi lliure i ‘balli’ al caminar. Per aquest motiu, és molt important no només que la talla sigui l’adequada, sinó també provar a caminar una mica amb les sandàlies per la botiga per assegurar-nos que el peu no es mou cap endavant i els dits no acabin sortint de la superfície del calçat.

Bona subjecció

Per tal d’evitar que el peu ‘balli’, com comentàvem en l’anterior consell, el més important és que les sandàlies tinguin una bona subjecció. En aquest sentit, sempre volem trobar un disseny que ens agradi, però hem de mirar que la subjecció sigui l’adequada per tal d’evitar molèsties i problemes físics.  

Ja estàs preparat/da per a l’estiu. Amb aquests consells ho tindràs més fàcil per trobar unes sandàlies còmodes al nostre catàleg o en alguna de les nostres botigues d’Andorra.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *