fbpx

Press Enter to search or Esc to close

julio 3, 2020

Espardenyes, el calçat de l’estiu

Quan arriba l’estiu, ens agrada portar un vestuari còmode i fresc que ens permeti portar un ritme dinàmic minimitzant els efectes de la calor. Això també afecta al calçat, el qual volem que sigui el més lleuger possible sense renunciar a la comoditat. Per aquest motiu, les espardenyes són una opció preferencial per a moltes persones i cada vegada més veiem aquest tipus de calçat dins de les tendències de cada estiu. Avui, a Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, et contem tot sobre les espardenyes i per què són tendència cada estiu,

Història

Ens els seus orígens, les espardenyes eren un tipus de sabata molt lleugera, fresca i còmoda pels dies de calor. A més, com que requeria de poca tela per ser confeccionades i la sola era de corda, era un calçat molt assequible per a tothom. L’espardenya va sorgir en l’ambient rural i es va convertir en el calçat predilecte a l’estiu no només per als pagesos, sinó per a pràcticament qualsevol persona.

Durant la segona meitat del segle XX, l’espardenya va començar a introduir-se al món de la moda, arribant a passarel·les i fent-se un lloc a la cultura popular de la mà de celebritats com Salvador Dalí, Pablo Picasso, Grace Kelly o Marilyn Monroe.

Còmodes i lleugeres

L’èxit de les espardenyes radica en la seva senzillesa i comoditat. Es tracta d’un tipus de calçat molt versàtil que ens permet anar lleugers als peus i que és molt fàcilment combinable. Amb el pas del temps, els dissenyadors han anat fent nous dissenys, però una espardenya bàsica segueix sent una opció a tenir molt en compte a l’hora de fer els nostres ‘looks’ de l’estiu.

Si bé és cert que l’espardenya no està pensada per recórrer grans distàncies ni per a plans més “esportius”, és el calçat perfecte per a portar un estil ‘casual’ durant els mesos de calor.

Toni Pons

A Galy comptem amb una de les millors marques d’espardenyes a  nivell global. Fa unes setmanes vam incorporar al nostre catàleg els millors productes de Toni Pons, una prestigiosa marca catalana d’espardenyes artesanals.

Toni Pons conserva la base del procés tradicional de fabricació d’espardenyes, però adaptat als temps actuals. Aquest procés té moltes semblances amb el de fa segles, amb un important component de cosit a mà que li dóna el tret diferencial. Podeu trobar tot sobre Toni Pons al nostre blog.

Ets d’espardenyes? Segur que ara sí. Aprofita l’estiu i fes-te amb les espardenyes Toni Pons que t’ofereix Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *