fbpx

Press Enter to search or Esc to close

mayo 21, 2020

NOVA MARCA: Toni Pons, espardenyes artesanals

Des d’aquesta setmana, Calçats Galy compta amb una nova marca al seu catàleg de sabates i complements. Toni Pons, la prestigiosa marca catalana d’espardenyes artesanals, s’uneix a Mephisto, Clarks i Lottusse per millorar encara més la nostra oferta. Avui, et contem tot sobre Toni Pons, la nova marca que pots trobar a Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra.

Tradició artesanal

Toni Pons conserva la base del procés tradicional de fabricació d’espardenyes, però adaptat als temps actuals. Aquest procés té moltes semblances amb el de fa segles, amb un important component de cosit a mà que li dóna el tret diferencial. La part que conté un major grau de treball artesanal és la fabricació de la sola i la seva unió amb el tall. Les trenes de fibra de jute amb les quals s’elaboren les soles es fan amb màquines especialitzades, però la tasca de donar-li forma a aquestes per conformar la sola es un procediment que es fa de forma manual amb taules giratòries.

L’elecció dels materials és molt acurada i segueix uns principis de qualitat i sostenibilitat molt importants. Toni Pons només utilitza materials naturals com la fibra de jute, la lona de cotó, el lli la seda o la ràfia, així com pells de primera categoria. Només així s’aconsegueix un producte artesanal, de qualitat, resistent i respectuós amb el medi ambient, ja que a la fi de la seva vida útil només genera residus biodegradables.

Disseny i qualitat

Els materials que selecciona Toni Pons per a les seves espardenyes artesanals arriba als seus tallers en grans peces que han de ser tallades, un altres procediment que es realitza de manera manual. Una vegada es tenen les diferents parts que formaran el calçat, s’uneixen en funció dels dissenys que prepara l’equip creatiu de la marca.

Els dissenyadors de Toni Pons analitzen les tendències de moda i calçat per oferir espardenyes actuals i noves col·leccions adaptades a la moda de cada temporada. Una vegada els dissenys estan enllestits, es plasmen en cada peça, que passa un exhaustiu control de qualitat abans de ser comercialitzada.

Ja coneixes una mica més de Toni Pons, la nova marca que amb les seves espardenyes artesanals s’incorpora a l’exclusiu catàleg de Calçats Galy. El nostre compromís és oferir-te només marques prestigioses, de fabricació artesanal i amb una qualitat inigualable. Ara que arriba la calor, per què no li fas un cop d’ull a les espardenyes de Toni Pons?

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *