fbpx

Press Enter to search or Esc to close

mayo 18, 2020

Quin tipus de botes he d’utilitzar segons la forma del meu cos?

Saber vestir no només es tracta de trobar les millors combinacions de colors i peces de roba. Seguir les tendències és molt important, però sempre s’ha de buscar la manera d’adaptar-les a un mateix i saber què és el que funciona millor per a cada persona, una realitat que també afecta al calçat. Per això, avui Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, et porta alguns consells per saber quin tipus de botes has d’utilitzar segons la forma del teu cos.

Cames curtes i delgades

Si no tens molta estatura o les teves cames en particular no són especialment llargues però sí delgades, la millor opció per a tu es estilitzar-les amb unes botes llargues. D’aquesta manera, les “estirarà” i aconseguiràs un look que et permetrà treure-les tot el seu potencial per lluir-les.

Cames curtes i amb volum

En aquest cas, el més aconsellable és apostar per unes botes que no li afegeixin més volum a les cames. Com? Amb una bota senzilla i no gaire llarga. En aquest sentit, els botins són una opció molt recomanable, ja que és un tipus de calçat molt còmode i estètic que es pot combinar fácilment amb uns texans posats per dins, per exemple.

Cames altes i delgades

A les dones amb les cames altes i delgades solen quedar-li bé qualsevol tipus de bota. L’única consideració a tenir en compte és no escollir unes que tinguin el taló especialment alt ni gruixut, ja que el que farà és pronunciar encara més l’alçada i pot arribar a ser antiestètic.

Cames altes i amb volum

El primer consell per a aquest tipus de cames és no utilizar taló, però si t’agrada portar-ne, aposta per un que sigui ample i a poder ser, quadrat. Si tens les cames grans, potser una bota que t’arribi al genoll et pot ajudar a estilitzar-les.

Malucs amples

El més important per aconseguir un look estètic aquí és no afegir més volum. Les botes fines i sense adorns són les més aconsellables per estilitzar al màxim la teva figura.

Malucs estrets

Tot el contrari que en el cas anterior. Per tal de donar-li més presència a la zona dels malucs i de les cames, unes botes gruixudes amb adorns poden ser les millors aliades.

Treure el màxim partit del nostre outfit és esencial per lograr el ‘look’ perfecte. Aprofita aquests consells que et porta Calçats Galy, la teva botiga de sabates a Andorra, i escolleix sempre les botes adequades per a la forma del teu cos.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *