fbpx

Press Enter to search or Esc to close

noviembre 24, 2021

Invertir en sabatilles: el calçat comodí

Un armari ben complet no requereix moltes peces, només bones combinacions. Per a aconseguir-ho, és important saber quines inversions fer per tal d’optimitzar la roba i el calçat, tenir elements complementaris i treure’n el millor profit. Avui parlarem de les millors inversions que es poden fer en diferents tipus de sabatilles.

Et portem les propostes més interessants d’algunes de les millors marques del mercat. Queda’t, potser hi treus alguna idea per a completar el teu armari. Som-hi!

Blanques, un imprescindible

Les sabatilles blanques són un imprescindible que no pot faltar a cap armari, ja sigui de dona o d’home, sigui quin sigui el seu estil. Són una base infal·lible per a una enorme quantitat de looks i es poden combinar amb gairebé qualsevol peça, color o estil.

La nostra proposta és una menys esportiva, però que llueix molt i que, a més, combina un elegant marró amb el blanc os per a aconseguir un model còmode, però amb molta classe.

S0984 LAMBSILK BONE LOTTUSSE

Per a caminades quilomètriques

Unes sabates d’estil esportiu ben còmodes mai sobren a l’armari. Aquestes solen tenir un aire més agressiu, però sempre es pot jugar amb els matisos del disseny.

Aquesta proposta de Clarks combina precisament un disseny suau i neutre amb un intens negre i una sola molt cridanera que li atorga un carisma molt especial.

TRICOMET LACE BLACK CLARKS

Animal print, sempre present

Les sabatilles són un calçat molt, molt versàtil. Més encara en l’actualitat, ja que fins i tot es combinen amb looks més elegants com vestits i faldes. En aquest context, no és estrany que s’apliquin les tendències més importants. Tendències com l’animal print, que ha estat molt present durant aquest 2021.

Mephisto ens presenta aquest interessant model. Un concepte atrevit i ple de personalitat per a outfits més arriscats.

OLIMPIA 7800/10125N MEPHISTO

La proposta més formal

De vegades volem trobar la combinació perfecta entre elegància i comoditat. I aquí és on un bon disseny té molt a dir. Unes sabatilles, amb una forma i un color més propis d’una sabata, poden ser una solució perfecta fins i tot per als outfits més exclusius. De fet, hem vist infinitat de vegades a homes i dones assistir a esdeveniments importants amb sabatilles.

Aquest model de clarks és l’exemple perfecte. Comoditat de sabatilla, disseny i color de sabata. Una opció privilegiada per a aquelles persones que els agrada anar ben còmodes, sigui quina sigui l’ocasió.

UN RIO LACE DARKOLIVE CLARKS

Aquestes són només algunes de les propostes que ens presenten les marques més importants de Calçats Galy, com Mephisto, Clarks o Lottusse. Malgrat això, el nostre catàleg compta amb desenes de models perquè trobis la teva elecció perfecta. Recorda, no cal invertir molt per a tenir un bon armari, només cal invertir bé.