fbpx

Press Enter to search or Esc to close

octubre 7, 2021

Tendències de calçat d’home per a aquesta tardor 2021

Canvien les estacions, canvien les modes. La tardor ha arribat per a modificar el clima, els nostres hàbits i, per descomptat, el nostre armari. Estigues atent, perquè en aquest article repassarem les principals tendències de calçat d’home que ens porta la tardor 2021. Preparats? Som-hi!

Botins marrons

Aquesta tendència combina dos estils molt propis de la tardor: els botins i el color marró. És una forma d’afegir un to elegant a looks informals amb un tipus de calçat que sol tenir molta presència i, a més, es caracteritza per la seva comoditat i resistència.

La nostra proposta en aquest cas és PASKO, de Mephisto. Un botí marró fosc molt sobri, perfecte per combinar amb un jersei o una gavardina de tons neutres.

PASKO 151 MEPHISTO

Esportives blanques

No, l’estil casual no acaba amb l’estiu. Les esportives blanques són un bàsic de l’street style i no han de faltar mai al nostre armari. Sí que és important tenir en compte que a la tardor solem portar outfits una mica més «arreglats», per la qual cosa és recomanable tenir un parell de sabates esportives que no facin la sensació que hem sortit a córrer.

Per això, una molt bona proposta és THOMAS, de Mephisto. Un calçat còmode, estètic i molt fàcil de combinar.

THOMAS 1330/1395 MEPHISTO

Oxford

Per contra, si tenim una ocasió més distingida, és fonamental comptar amb calçat que estigui a l’altura. Un parell de sabates Oxford (si pot ser marrons) són imprescindibles per combinar amb un vestit d’home o simplement amb una camisa bàsica i una blazer.

Has vist el model TOUCHE CAREY de Lottusse? Pura elegància en cada pas en cada centímetre del seu cuir. Un calçat excepcional.

A2952 TOUCHE CAREY LOTTUSSE

Botes de muntanya

Aquesta és una tendència que té encara més sentit a Andorra. Malgrat això, no estem parlant de botes de muntanya per a fer senderisme, sinó un parell ben elegant que li doni força i carisma a la nostra imatge. Com sempre, el marró és sempre un encert a la tardor, però hi ha un món de possibilitats. Un calçat còmode i resistent que també ens ajuda a mantenir els peus secs els dies de pluja i neu.

Una proposta més que interessant és PEDRO GT, de Mephisto. Un model que d’entrada té un disseny molt elegant, però que compta amb una sola ben gran que li aporta el toc de personalitat que ha de tenir qualsevol bota d’estil muntanyenc.

PEDRO GT 25551/6135 MEPHISTO

La tardor ja és aquí i ens encanta. Ja no tens excusa per no completar els ‘looks’ de la temporada amb els millors models de sabates de les millors marques del mercat. Aprofita les tendències en calçat d’home per a aquesta tardor 2021 que t’hem portat avui i llueix la millor moda als teus peus.