fbpx

Press Enter to search or Esc to close

junio 22, 2021

Les sabates de dona que seran tendència aquest estiu 2021

L’estiu ja està aquí i, com sempre, hem d’estar molt alerta a les noves tendències en calçat. Després d’una primavera colorida amb una mescla de propostes innovadores i vintage, és moment de repassar el que ens depara en termes de moda durant els mesos de calor i bon temps. Queda’t amb nosaltres i descobreix algunes de les sabates de dona que seran tendència durant aquest estiu 2021. Som-hi!

Mocasins

Comencem per un tipus de calçat que ens ha vingut acompanyant també durant la primavera. La moda dels mocasins encara no passa i es quedarà amb nosaltres per a completar una temporada primavera-estiu on les apostes clàssiques han tingut un bon resultat.

BRITANIA NEGRO és una proposta molt interessant que ens arriba desde Lottusse, una marca que sap combinar a la perfecció l’estil clàssic amb dissenys més avantguardistes.

Xancletes amb plataforma

Una forma de donar-li una volta a les xancletes de tota la vida. L’estiu requereix de vegades un calçat còmode que aguanti el nostre ritme, però mantenint uns mínims d’estètica i estil.

Clarks ens presenta el seu model STEP CALI MUIR NAVY, que combina la comoditat de la xancleta amb una plataforma que ens regala uns centímetres per a estilitzar la figura i poder portar-les amb outfits més formals.

Sandàlies artesanals

No és cap secret que els productes artesanals són tendència. La febra ‘eco’ arriba també a la moda i ens dona l’oportunitat de lluir models inspirats en calçats més antics i, sobre tot, elaborats a mà.

En aquest sentit, no hi ha marca com Toni Pons, que ens presenta el seu model ELLA MENTA: una espardenya estil sandàlia amb un to verd clar molt estiuenc.

Ballarines

Un altre tipus de calçat que té continuitat després d’una primavera on han tingut un fort protagonisme. Les ballarines mai passaran de moda, són un calçat còmode, lleuger i fresc que combina amb pràcticament qualsevol vestit.

ELSIE PERF, de Mephisto, és una ballarina perfecta per a aquest estiu. Pots trobar-la al nostre web i a la botiga en groc, marró i vermell.

Slippers

Acabem amb una tendència més atrevida, però molt divertida i d’allò més còmoda. Els slippers són models de calçat que imiten les sabates d’estar per casa i li donen una petita volta. Són la forma perfecta d’anar ben còmoda sense perdre l’estil.

Toni Pons compta amb una molt bona col·lecció d’slippers, però nosaltres ens hem volgut quedar amb el seu model MONA-FR ROSA, que a més llueix una altra de les tendències més potents d’aquesta temporada: el color rosa.

Ja estàs preparada per lluir les millors tendències en sabates de dona d’aquest estiu. No perdis l’oportunitat de passar-te pel nostre catàleg digital o per qualsevol de les nostres botigues i dóna al calor la benvinguda que mereix amb Calçats Galy.