fbpx

Press Enter to search or Esc to close

mayo 28, 2021

Quin tipus de sabates has de portar amb cada vestit?

Amb l’arribada del bon temps, els vestits surten de l’armari i comencen a vestir-nos, de vegades en el dia a dia, de vegades en ocasions més especials. Poder veure’ns bé i anar ben còmodes amb una sola peça és una meravella, però encara queda un pas: què fem amb el calçat. Avui parlarem de com combinar les sabates segons el tipus de vestit. Som-hi!

Vestit curt de dia

Quan llueixes un vestit durant el dia, especialment durant els mesos de calor, busques que sigui curt, còmode i fresc. Així, el calçat ha de ser coherent i mostrar unes característiques semblants.

Per aquest motiu, us suggerim que combineu els vostres vestits curts de dia amb ballarines o sandàlies planes, dos tipus de calçat versàtils i perfectes per caminar molt en dies de calor.

Allà van dues propostes: la sandàlia HELEN i les ballarines ELSIE PERF, de Mephisto.

Vestit curt de nit

La nit és moment per l’elegància. En un esdeveniment de nit a l’aire lliure, un vestit curt pot ser una opció d’allò més estètica i còmoda, però hem de combinar-lo correctament. En aquest sentit, hem de donar-li una mica més d’alçada al nostre calçat per tal d’estilitzar una mica més la figura i guanyar uns centímetres que poden marcar la diferència.

Unes sandàlies amb una mica de taló o plataforma són perfectes per a aquest context. Això sí, compte amb l’alçada, ja que els talons o les plataformes especialment altes són el pitjor enemic d’un vestit curt.

Una proposta molt elegant és el model EMILY DAISY BLACK, de Clarks.

Vestit llarg informal

En el cas de portar un vestit llarg per a una ocasió més informal, l’elecció del calçat depèn molt de l’alçada.

Per a dones altes, no convé accentuar aquest efecte amb talons o plataformes, per la qual cosa la recomanació és portar ballarines o qualsevol altre calçat pla que no ens sumi encara més centímetres que puguin exagerar la nostra alçada.

D’altra banda, si no ets gaire alta, sí que és recomanable utilitzar talons o plataformes per estilitzar la figura i “omplir” el vestit.

Deixem altres dues propostes: GRACE PIPER BLACK, de Clarks; i BRITY, de Mephisto.

Vestit llarg de festa

Aquí sí que tenim zero dubtes. En les ocasions més formals, el vestit llarg és l’estrella. I no hi ha res que combini millor amb un vestit llarg que uns bons talons.

En aquest cas, les opcions són infinites i l’elecció final sempre dependrà del tipus de vestit, el color, etc. Per aquest motiu, us deixem tres propostes diferents i us convidem a consultar el nostre catàleg per trobar les millors sabates.

Durant aquesta temporada de primavera i estiu, i més encara amb el final de la pandèmia, tindràs mil ocasions per lluir un bon vestit i, per descomptat, unes sabates a joc que siguin la guinda del pastís. Consulta el nostre catàleg o visita les nostres botigues per trobar els millors models de les millors marques.