fbpx

Press Enter to search or Esc to close

febrero 9, 2021

Quatre sabates d’home imprescindibles per tenir a l’armari

Hi ha el pensament generalitzat que les dones tenen més sabates que els homes. Tot i que aquesta percepció està justificada, ja que està demostrat que les dones compren el doble de calçat, als homes també els agrada tenir un bon armari de sabates amb diferents models i possibilitats per a cada ocasió. Per a ajudar-te a tenir un armari d’allò més complet, avui et portem algunes propostes que no hi poden faltar. Som-hi!

Clàssic

Una sabata d’estil més clàssic és essencial a qualsevol armari per a ocasions més formals. Sota aquesta premissa, cadascú pot ser més o menys atrevit, més o menys innovador, però és necessari poder comptar amb un model més clàssic, bé sigui per portar amb un outfit elegant o per donar un toc més “seriós” a un look informal.

Al nostre web trobaràs una enorme quantitat de models clàssics, però nosaltres volem recomanar-te aquests:

Mocassins

Aquest és un altre tipus de calçat que, si bé és prou formal, pot servir per ocasions més informals si s’encerta amb el model. Els mocassins solen tenir dissenys molt estètics i serveixen perfectament tant per looks d’estiu com d’hivern, normalment amb tons prop dels blaus, marrons i negres.

Per a aquest tipus de calçat et proposem un model més clàssic de Lottusse i un de més sport de Mephisto per demostrar que també es pot innovar amb el color:

Sport

Un calçat d’allò més versàtil. Segons l’estil que vulguem escollir, podem tenir unes sabates sport formals, informals o mixtes. Les nostres marques insígnia (Lottusse, Mephisto i Clarks) treballen conceptes molt diferents per donar infinites possibilitats, de manera que aquest és un tipus de calçat del qual val la pena tenir més d’un parell, ja que poden ser útils en molts contextos diferents.

Així, et proposem tres models que serveixen com a exemple del que comentem. Un formal, un de més informal i un mixt:

 

 

 

 

Botes i botins

Per últim, cal soterrar el tòpic que les botes i els botins només són per a dones. Els models d’home atorguen una gran presència i són un tipus de calçat molt resistent que pot ser utilitzat en diversos contextos, especialment a l’hivern. Sempre és positiu comptar amb almenys un o dos parells de botes i botins, ja que especialment a Andorra són uns bons aliats els dies de neu.

Et deixem per aquí un parell de propostes:

Amb aquesta petita guia, ja no tens excusa per no tenir una col·lecció ben completa de calçat. Si ets home i vols tenir un bon armari, segueix aquests consells!