fbpx

Press Enter to search or Esc to close

enero 29, 2021

Tendències de calçat d’home pel 2021

El 2021 ve carregat de novetats i de ganes de canvi. Fa uns dies vam repassar les novetats que porta la moda al calçat femení i avui toca analitzar la part masculina. Queda’t, avui veurem algunes de les tendències en calçat d’home que porta aquest 2021 amb alguns exemples que pots trobar a les nostres botigues.

Mescla de formal i esportiu

La moda ens està presentant estils que cada vegada són més permeables i agafen influències els uns dels altres. L’estil esport està guanyant pes en diferents contextos i cada vegada és més habitual trobar calçat esportiu en ‘looks’ més formals. D’aquesta manera, aquest 2021 mesclarà els tons formals amb l’esport per a aconseguir resultats versàtils, còmodes i afavoridors.

El model CERVO CHESNUT de Lottusse és un molt bon exemple d’aquest concepte.

Botins tipus ‘Chelsea’

No us preocupeu, els botins continuaran estant de moda aquest any. Aquest és un tipus de calçat que llueix molt i que és molt útil a l’hora de guanyar presència en els ‘looks’. Enguany, el tipus de botí que més es portarà és el d’estil ‘Chelsea’, amb tons elegants però alhora urbans vinguts directament de la dècada dels 90.

Una molt bona opció per a aquest estil és el model CLARKDALE GOBI TAUPE de Clarks.

Botes marrons

Sembla que les botes mai passaran de moda… però no ens queixem! És un calçat còmode, resistent i versàtil, especialment per l’hivern. Enguany s’utilitzaran per a molts contextos, però si vols donar-li un caire més elegant, es portaran molt en tons marrons.

Aquest model de Mephisto, el DARWIN, presenta un marró fosc molt útil per ‘looks’ més formals.

Casual clàssic

Però, i si no volem anar ni d’sport ni amb un calçat tan “pesat”com les botes o els botins? Cap problema. L’estil casual continuarà estant molt present, enguany amb un to clàssic que fins i tot li atorgarà la versatilitat que necessita aquest tipus de calçat perquè pugui ser utilitzat gairebé en qualsevol ocasió.

En aquest sentit, us proposem el model BUCKSTER MOKA de Lottusse.

Amb aquests consells sobre les tendències de calçat d’home que estaran de moda aquest 2021, ja no tens excusa per no anar a l’última.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *