fbpx

Press Enter to search or Esc to close

septiembre 5, 2021

Sabates imprescindibles per tenir sempre a l’armari

Qui no vol tenir un armari ple de possibilitats? A tothom li agrada tenir sabates per a qualsevol ocasió, però de vegades és difícil saber quins són els imprescindibles. Hi ha una sèrie de sabates que no poden faltar al teu armari i avui volem fer un repàs als més importants i oferir-te les millors propostes de les nostres principals marques. T’apuntes? Som-hi!

Talons

És indubtable que les sabates de taló solen estar reservades per a esdeveniments i ocasions més formals, però de vegades és interessant guanyar uns centímetres i lluir espectacular amb qualsevol outfit de carrer.

La primera proposta és un interessant animal print de Clarks, una tendència que mai surt de la roda i que sempre convé tenir a mà.

LAINA55 COURT2 ANIMAL

Però si el que vols és destacar amb un calçat notable de veritat, aquest model en vermell és per a tu.

LAINA55 COURT2 RED

Botins

Els botins són un tipus de calçat molt versàtil i, sobretot, molt còmode per a gairebé qualsevol pla i qualsevol look. Ja sigui amb uns texans, un vestit o una falda, els botins són un aliat de luxe.

En aquest cas, presentem una proposta més aviat elegant. Uns botins de pell perfectes per usar al carrer o fins i tot en ocasions més formals.

S0861 TIAGO NEGRO

Mocassins

Cada cop és més habitual que els mocassins, que sempre han estat un calçat de caràcter més elegant, es combinin amb looks més casual.

En aquest sentit, ara és molt fàcil trobar propostes molt interessants de mocassins d’esport per utilitzar cada dia.

OMEGA 12237 

Esportives

Les esportives són un imprescindible a l’armari. Sempre convé tenir tres o quatre models a la teva disposició, tant per fer sortides que impliquin caminar durant una bona estona com per a lluir outfits més casuals de carrer.

Lottusse presenta una bona varietat de models esportius de tota mena, color i estil. Les sabates esportives blanques, per exemple,  són un bàsic a qualsevol armari.

S0984 LAMBSILK BONE 

Però si el que vols és que les teves esportives destaquin i trenquen l’harmonia del teu outfit, tenim una altra proposta excepcional de Lottusse.

S0739 INFINITY LIPSTICK

I… per què no apostar per l’animal print també a les esportives? Si de veritat estàs buscant un model de calçat còmode i ple de personalitat, Olimpia són les sabates perfectes per a tu.

OLIMPIA 7800/10125N

Ja no tens excusa per tenir un armari ben complet amb les millors propostes de les millors marques per a cada tipus de sabates. Troba’ls tots al web i a les nostres botigues. Amb Calçats Galy, completar un outfit perfecte és molt fàcil.