fbpx

Press Enter to search or Esc to close

septiembre 9, 2021

Consells per a un correcte manteniment de les sabates de pell

La pell és un material molt elegant, però delicat alhora. És molt important portar una bona cura del calçat de pell si no volem que comenci a donar una imatge descuidada. El manteniment de les sabates de pell requereix conèixer algunes especificitats del material que són fonamentals perquè estiguin com el primer dia temps després d’estrenar-les. Som-hi?

Neteja prèvia

Qualsevol cura que vulguem tenir del calçat de pell no servirà de res si prèviament no hem fet una correcta neteja de la superfície. La brutícia pot afeblir les fibres i esquerdar la pell, per la qual cosa és molt important eliminar-la per complet abans de començar els tractaments o aplicar cap producte.

Existeixen certs productes que són específics per a netejar les sabates de pell, però basta amb una mica d’aigua amb sabó i un raspall especial. És recomanable treure els cordons per tal que no es desgastin o puguin quedar marques. Si aquests també estan bruts, pots rentar-los directament a la rentadora.

Treu bé tota la brutícia i deixa assecar el calçat abans de començar amb el manteniment.

Productes específics

Una vegada les sabates estan ben netes i sabem que cap partícula de brutícia pot fer malbé la pell, és moment d’anar un pas més enllà i donar-li un tractament especial. Per tal de mantenir la pell en un bon estat i conservar el seu color i textura, existeixen molts tipus de cremes i productes, però nosaltres sempre recomanem utilitzar els de la mateixa marca si existeix la possibilitat.

La raó? Cap empresa coneix millor el material del calçat com la mateixa marca i els seus productes, segurament, tindran més en compte les seves especificitats de fabricació. Això no obstant, hi ha diverses marques que comercialitzen aquests productes i tots són una bona opció, sempre que siguin específics per a pell. Els productes més recomanables són crema nutrient i spray protector perquè les sabates conservin el color, la textura i la lluentor del primer dia.

Ja no tens excusa per lluir el teu calçat com si fos nou. Utilitza aquests consells de manteniment i gaudeix d’unes sabates de pell perfectes.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *