fbpx

Press Enter to search or Esc to close

diciembre 30, 2021

Tendències de calçat d’home pel 2022

Amb l’arribada del nou any és moment d’analitzar què ens presenta el futur més immediat. Les tendències en moda i calçat van canviant, portant nous estils i rescatant d’altres. Si vols saber què es portarà durant el pròxim any, queda’t, perquè avui repassem les tendències en calçat d’home per a aquest 2022.

Sabates bicolors

Donem una petita volta als bàsics. La clau per aplicar aquesta tendència de la millor forma és buscar matisos dins de la senzillesa. Sabates que tinguin una base d’un color i detalls en un altre que resulti cridaner. Pot ser la punta, la sola o una petita decoració.

Valentino és un model que plasma a la perfecció aquest concepte. Una sabata senzilla i elegant que combina una base marró fosc amb una fina línia d’un color més suau just dalt de la sola.

VALENTINO 6100 MEPHISTO

Colors cridaners

Sempre es diu que és recomanable tenir un armari bàsic de colors neutres i fàcilment combinables. Però 2022 és un any per a destacar, i per a fer-ho, cal tenir a l’armari almenys un o dos models de sabata d’un color més cridaner.

En aquest cas, la nostra proposta és un Infinity Lipstick, un model d’estil esportiu de Lottusse que és perfecte per a donar força a outfits informals.

T2377 INFINITY LIPSTICK LOTTUS

Sabates amb molta sola

Una bona sola li dóna presència a qualsevol mena de calçat. Ajuda a guanyar uns centímetres i aporta un aspecte lleugerament més agressiu, la qual cosa dóna molta força a qualsevol outfit. Bé siguin esportives, sabates tradicionals, botes, botins o mocassins, enguany les soles altes seran tendència.

Sprintlite Lace és un model molt interessant de Clarks que compleix amb aquesta tendència. Una sabata que mescla un estil tradicional i esportiu amb gust, elegància i classe.

SPRINTLITE LACE OLIVE CLARKS

Botes «formals»

En aquest cas, revisem una tendència recurrent. Les botes es porten tots els anys, però hi ha matisos que cal tenir en compte. Enguany, les botes que més es portaran seran les d’estil «sabata». Conceptes formals i elegants per a utilitzar tant en contextos més exclusius com en estils més urbans.

Lottusse presenta Francy Chestnut, una bota amb un marró fosc molt elegant que guarda a més un disseny formal que destil·la distinció. Una proposta molt interessant per donar una volta a una tendència perenne.

A3041 FRANCY CHESNUT LOTTUSSE

Cada estació i cada temporada marcarà unes tendències, però aquestes han estat algunes de les tendències generals de calçat d’home que caldrà tenir en compte al 2022. Si vols treure el màxim partit, et convidem a donar un cop d’ull al nostre catàleg. Escull entre els millors models de les millors marques del mercat com Lottusse, Mephisto o Clarks i no deixis passar l’oportunitat de seguir les millors tendències.